Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

saknar DIG ! :-(

Publicerad 2011-11-15 08:42:06 i Allmänt,

saknar dig skuttan <3 :'( ;( Saknar diig skuttan :( JAG saknar dig ..<3 jag kommer ihåg hur du hoppade banor lös jag sprang bara före sen kom du alltid efter, plus allt vad du gjorde för mig<3!!!;( men du är du där uppe..:( ;( men jag SAKNAR dig såå mycket då det går inte att beskrivia.. Hoppas att du ser min text SKUTTAN <3!! Allt började så här:
Jag skulle hoppa med dig en dag.. Men helt plötslikt så sprang du under huset.. ;O Dåå kämpade vi hela dagen att försöka få tag i dig! men det gick inte ;O... då så blev det kväll.. så vi kunde inte få tag i dig.. mamma fick tag i ett ben men , sedan bara sprang skuttan under huset igen... ;o nästa dag så letade vi oxå efter dig, men du var ingen stans!!!? mamma och jag skulle cyckla till stugan. . . då när jag cycklade först så..(LÅG HON I DIKET) :( :(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;( ;(

<3

Publicerad 2011-11-14 20:51:15 i Allmänt,

Påå ridläger mot sjön! där vi ska bada med hästarna :PPppPP

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela