Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Uffe träning + Lotta Sjöberg träning

Publicerad 2014-04-24 22:00:28 i Allmänt,

Hej! Ihelgen var jag på Uffe hoppträning lördagen och söndagen. I lördags gjorde vi ganska mkt markarbeten men ganska svåra övningar var det men väldigt nyttiga. Söndagen hoppade vi en bana, tkr Wille börjar vägra mindre och mindre nu! Utvecklingen går framåt ska jag då säga! 👍 Jajemensan, skriv gärna era bloggar och vilka ni är som läser min blogg skulle va kul att veta 😉 i kommentarerna kan ni skriva det! Japp, sen i mån var jag på Lotta Sjöberg träning i Ljusdal. Gick väl ganska bra det med. Kommer bilder från båda träningarna och dom är lite blandade sådär.. 😊 Ja sådär! 

Idag har jag oxå haft ponny ridning med Angela!! Mm kom 2 st iaf och ponny red lite på Snövit 😊 förra gången kom ingen när jag och Elin hade, så denna gång var lite roligare 😆 

Aja hejdå!!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela