Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Men hej igen!

Publicerad 2014-03-27 19:33:12 i Allmänt,

Har varit lite lat i en vecka nu och inte örska boggat nåt, hehe. Ja men nu så får jag väl ge järnet och skärpa mig! ;)
 
Ja, idag var jag med Angela.. Tänkte först åka till delsbo och dressyr träna men blev ej så, ganska mkt att åka dit varje vecka. Så jag tycker vi kör varannan.
Igår(onsdags) var jag med Olivia och Elin, så Ville har fått stått i 2 dagar.. Aja, han överlever den situationen . ;)
Imorgon ska jag rida han iaf..
 
Jobbigt men roligt med att ha hästar ☺ ♥ Ja, både och.. Man vill ju hinna vara med kompisar också och inte bara rida..
 
Iförrgår var det teori på lektionen så jag fick rida i ridhuset lite själv..
 
Ja och i Måndags hoppade jag Snövit mmmm, typ gick ja. Sådär ganska dålig kondis har hon med så man får vara nöjd så gott och väl hon hoppar nåt hinder.. ☻
 
 
Men en riktig sötnos är hon iaf! Hoppas jag hinner ha två hästar bara, för man kan ju liksom inte ha nån annan som rider henne hela tiden för man måste ju rida sin egna häst sälv också.. Annars är det ju liksom värdelöst att ha en till häst (snövit) men förhopnings vis ska jag tävla med henne nån gång nu till våren. MMMM... Åååååå nej nu ska jag också tävla dressyr på Ville snart nån gång, får se hur det går hehe :P
 
 
 

Mejsón bilder

Publicerad 2014-03-20 14:54:42 i Allmänt,

Haha! Knäppte några crazy bilder på Mejson (vår hund) haha ja och här kommer dom. *SNOW-PICTURES*
 
 
Japp! Crazy bilder ;)
 
 

Varit så himla lat xP

Publicerad 2014-03-19 21:38:34 i Allmänt,

Förlåt att jag varit lite lat pga tidbrist, lathet haha aa osv.. Idag fyller jag år och har spenderat den mesta tiden på att kolla på presenter,  äta tööörta och kaaaka xD Jag har fått nya ridstövlar, ridkavaj, kläder, vita nya ridbyxor och lite små saker.. Jag ska beställa shcabrak och huva till Ville för jag ska skicka efter en liten förenad födelsedag present. Plus Love Spell body lotion (Vs) Love Spell body mist.. Aaja, men kan inte blogga så mkt mer imorgon ska jag till delsbo och hoppa på Ville, jajemensan.. I helgen ska jag på Uffe hoppträning Lör-Sön så ja taggar med Ville..
 
Har nästan glömt bort att jag hade en blogg xD Men fy mig haha. Hoppas inte bara det blir en lång tid jag inte bloggar nå, nejdå hoppas inte det! Kommer bilder på mina födelsedag saker nån dag, hehe!
 
Hinner inte blogga mer nu hejdå! Snarare orkar inte haha :P
 
My beutiful horses ♥
Wimbledon ♥
Snow-White ♥
 
 
 

Hoppträning igår!

Publicerad 2014-03-04 11:49:09 i Allmänt,

Igår var det hoppträning för mig och Ville, tyckte det gick jätte bra jag! Han hoppade en hel 80 bana utan att vägra någonting.. Helt otroligt enligt mig, har aldrig känt att han har varit såhär trovärdig! Nu ska jag börja med han på en L:d bana 80 cm,  på en clear round. 

Är iaf super nöjd nu när han har hoppat en 80 cm bana utan att vägra! Han kan egentligen hoppa hur bra som helst men det gäller att få upp hans självförtroende. På Torsdag ska jag hoppträna igen för Anki. Jag har inte alltid varit så glad över Ville, kollat på alla dom andra hästarna som hoppar allt hoppar 1 meter hur lätt som helst, och känt att där vill jag oxå vara med Ville. Men kom på mig att han inte har självförtroende som det räcker. 


Har tänkt att ja, en dag får jag oxå hoppa sådär med honom. 

Nu går det bara uppåt så jag är snart vid mitt mål, att kämpa blir man lyckligare av, när det väl händer. Än att alltid tro att ens häst hoppar allt. 


Hejj

Publicerad 2014-03-03 07:30:14 i Allmänt,

Hej! Idag ska jag hoppa för Anki med Ville, då ska vi se hur det går 😊 

Mina hästar är inte perfekta någon av dom men dom har ändå ett hjärta av guld båda två ❤️ En är lite busig när man rider på henne & en som är oxå det faktiskt, sen är han oxå hopprädd ❤️ Men båda har ett hjärta av guld & båda är så underbara så det finns inte ❤️ Dom har lärt mig mycket båda två ❤️ Dom finns där för mig när jag är ledsen ❤️ Dom är två underbara hästar ❤️ Det är bra att ha två bråkstakar till hästar för då blir man duktig & rida. Man kan rida alla hästar sen❤️ Man blir en duktig ryttare ❤️ 

Dagen

Publicerad 2014-03-01 22:19:30 i Allmänt,


Idag har jag varit på badhuset med Felicia, Ville fick stå idag med eftersom någon gång kan jag få ta det lite lugnt och åka till badhuset hehe..☺️ Imorgon ska jag nog rida, får se vilken jag ska rida med. 😄 Japp men blir inte nåt så mer läsvädigare inlägg idag men imorgon kke 💕👍 

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela