Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Vad är det för värld vi är på väg mot?

Publicerad 2015-04-29 15:30:41 i Allmänt,

Jag hatar när folk försöker kritisera varandra och försöka mäta alla på skala, du är skala 8/10 fin osv osv! Asså jag tycker det bara är löjligt! Hur många ungdomar håller på?  Alla är fina! Alla är olika och ingen är ful! 
Lägg bara av och försöka mäta varandras utseende?! Det händer ofta på sociala medier att några bedömmer andras utseender t.ex på ask. :-  10!❤️ 

Ja det är okej att skriva de och jag har inget emot att personer gör så mot varandra?

Men det kan börja gå för långt.. Alldeles för långt..... Att personer bara kritiserar alla och säger: euw hon var ful och hon var fin osv osv! Asså kan inte personer bara sluta bedöma folk sådär?? Jag tycker det bara är rent av löjligt! Varje dag ser man folk som skriver och bedömmer folks utseender på ask.. 

Dem som håller på såhär är bara svaga och försöker stärka sitt självförtroende och vilja bli bekräftad.. 

Förlåt, men jag TYCKER det är så löjligt..

Vad tycker ni? 

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela