Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Häääjj

Publicerad 2013-12-13 19:27:29 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag red jag både Snövit och Ville, red inte med någon, red helt ensam alltså. Gick väl sådär, det var jätte halt så jag tog det lite lugnt.
 
Vecko shema härkommer självklart!
 
Måndag: Hopplektion hade Ville
 
Hur det  gick: Jättebra! Han blev lite stark och slog upp huvudet efter hindrena men annars gick det bra, det skulle vara bra om jag hade martingal och brösta på honom då.... Eftersom han har det, men det var länge sedan han använde det.
 
Tisdag: Hopplektion hade Ville
 
Hur det gick: Njaa, inte bra enligt mig. Haha..
 
Onsdag: Vila dag för mig och pluggdag
 
Torsdag: Red med Matilda, jag hade Ville och Snövit jag red båda faktiskt. Matilda red Gullan, hon flög av henne.
 
Hur det gick: Ja Matilda flög av, jag flög inte av iaf. Ja det gick bra för mig, jag galopperade med Snövit och hade händerna åt sidorna och självklart barbacka med bara grimma och grimskaft. Nu ska jag börja träna henne henne och rida med bara grimskaft oxå.
 
Fredag: Idag red jag både Snövit och Ville, red inte med någon, red helt ensam alltså.
 
Hur det gick: Ja det gick väl sådär, det var väldigt halt så jag red inte länge alls typ i en 20 min/ 15 min på varje häst.
 
 
 
 
Här på slutet bjuder jag på några jättegamla bilder på mig och Snövit för 2 år sedan (?)
 
 
 

Kommer troligen ett inlägg med en film på tisdagens hopplektion. ;);)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela