Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Hej

Publicerad 2012-11-10 13:36:01 i Allmänt,

Hej, idag så ska jag på olivias tjej-middag:). förlåt att jag inte har bloggat alls så mkt. men jag har inte orkat.) men iaf ska snart köpa present till olivia...:) hennes fest är halv 5 heller så vare 5? aja skit samma:p´nååååt iaf;)  jag tääänkte lägga in några bilder:).Mm...... Sen gör jag inte så mkt mer idag tror jag? aja nåt iaf:) Hoppas jag (y) . asså jag tkr det är såååå dumt på blogg.se att man inte kan göra smileysar :( Man kan göra ":)" t.ex´, men dom blir inte som dom blir på facebook och många andra sidor:(. jag fattar inte.. men vill inte byta blogg heller:( men mmmmm.. Blogg.se är nog inte så bra!!!!! Jag fattar inte!! Många stavar Ändå med E som Endå men Det stavas med Ä, Som Ändå!!! ;) Såklart.. Men inte alla) gör det men många!!! Mmm.....oj jag glömde bilderna! Aja dom kmr iaf här nu!!:)
Oj, sorry x'D blev lite mer bilder än jag hade tänkt!!:D Haha aja...  Hejdåååå bloggen!!!!<3☻☻☻☺☺♥♥♥♥♥

Föörlååt

Publicerad 2012-11-07 12:27:03 i Allmänt,

hej, förlåt att jag inte har bloggat mkt alls men har varit sjuk... jag är sjuk idag oxå och är hemma från skolan... men imorn kanske jag kommer dit. idag gör jaginte alls så mkt. imåndags missade jag lektionen oxå, för jag var förkyld. ja idag har ja inte gjort så mkt mera. bara varit här hemma. jag hoppas att jag bloggar mer nu.. men det har varit lite snålt:(. men hoppas jag inte tröttnar på bloggen som jag gjorde förut! men det tror jag inte. så jaa. hejdå!!
här är en liten bild på gordon;) jag tycker han är så fin och ståtlig♥.
Jaaaa;) Hejdåååååå alla som läser detta;)!

hej

Publicerad 2012-11-02 13:08:00 i Allmänt,

hej, idag ska jag va me elin sen ska jag nog inte göra så mkt mer. Haha blev ett kort inlägg :) eller neje, nu kommer lite bilder på saker och ting oxå :
D ...
Haha hönsen såg lite MYCKET stora ut för hästen ;). Hästen är en valack.... Sen är det en tupp och en höna ;). (dom är nya köpte dom i gävle både hästen och hönsen) . mmmmmm hejdå.

heej

Publicerad 2012-11-02 12:50:52 i Allmänt,

hej, här kommer lite bilder från uteritten (det var ganska länge sen) . med patricia.

hejejjehehjeheej

Publicerad 2012-11-01 13:41:06 i Allmänt,

hej,heej, däär :'P. idag ska jag antingen på badhuset elr inte .. vet inte än.... Men de visar sig nog!:p jag har kommit på en smart grej jag laddar kameran från datorn...:D för har tappat bort mitt ut tag som man sätter i..... :/ Allt är dåligt:( inte bara det en kyckling till har dött :'(. (den fick en sjukdom) :(((( Är ledsen för det oxå. Dessutom att nån har hackat mig
 :( . Men nu har vi bara 3 kycklingar kvar :'(. Men nu gör vi allt för att dom ska klara sig!! Men kycklingar ska ju ha en MAMMA!! Dessutom ska dom födas på våren/sommaren. Så nu blir det bara kycklingar till våren/sommarn! Vi ska ha mer kycklingar till våren/ sommaren, runt maj :). Men det är inte roligt nu :( när en till har dött :(. Det blev för kallt ute i häst-boden :((( dom är ju bara 8 veckor nu.. Dom måste vara lite större först. typ 14-17 veckor kanske haha. näe vet inte.  Men mm:( . Men som vanligt hälsa den lilla kycklingen ♥ Prickan och helmer hälsar så mkt hoppas jag!<3 Mina gullisar:( Som på bilden......
Haha älskar att fotografera allt :'D.
 

VEM HAR HACKAT MIN BLOGG :(

Publicerad 2012-11-01 13:10:00 i Allmänt,

i söndags så var jag med Elin.. vi var hemma hos mig. Då plötsligt när vi satt och spela så ringde Molly på skype. Jag svarade.

hon sa att jag hade skrivit nåt dumt om henne på en kommentar i ett av hennes inlägg på hennes blogg. Jag blev helt FÖRSKRÄCKT!!! vaaa????? det är INTE JAG!! Men gud.........!!!!? :'oooo Då förstod jag...... Det är nån som har hackat min blogg....:O!!! :@ Jag skyller inte på nån för jag vet inte vem det är!!!!!!!!!!!!!!! men kommer fråga några stycken..........:'O asså herregud!!!! OM ni vet nåt om det här så maila mig eller skicka ett medelande på facebook!!! Jag ÄR Så ledsen och arg!!!!!!!!!!!! INTE KUL... JAG VILL INTE BLI HACKAD!!!! Men jag skyller INTE på någon om jag inte vet att det är den personen. Jag ÄR SUR OCH LEDSEN!!!!!!!!!!!!!:( :'o :@ :@

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela