Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Hej!

Publicerad 2014-05-29 20:06:48 i Allmänt,

Hej!
Förra helgen tävlade jag dressyr på Wille, gick väl bra och jag hade satsat på 60 % denna gång..... men det blev nästan det ....det blev 59,699 % tror jag det blev och förra gången fick jag 59,140% tror jag.... så det går uppåt! Jag skulle fått 60 % om inte Wille hade fått korsgalopp på första mellan galoppen.. Men nästa gång hoppas jag inte Wille får kors galopp och nästa gång satsar vi på 60 % till hösten ..... Och så är det ju också formen vi måste träna på :P Wille är alltid så stark och stel i innersidan..... ;/ Men vi ska testa med graman tygel och de om det hjälper nåt. Nu tävlar vi inte nåt mer dressyr tills i höst. Bara ett par hopptävlingar till ;)
 
Kommer lite bilder på när jag hoppade snövit i trädgården för ett tag sedan.. och när jag tävlade dressyr på wille förra helgen..
Haha helt crazy hoppsits:D
 
 

/Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela