Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

#LYCKA!

Publicerad 2014-05-02 14:02:46 i Allmänt,

Hej! Igår red jag lektion för Anki me WIlle , och det gick jätte bra! Ja hur bra som helst, missfattade banan lite bara. Trodde man skulle göra halt efter ja kom inte ihåg.. Hehe, men han blir inte stark alls och han hoppade allt. OCH då menar jag verkligen ALLT. En 80 cm oxer utan problem, utan tvekan och en regn bågs oxer var det oxå! Wille var hur duktig som helst och den 17 Maj ska jag tävla hoppning med honom i L:D (80 cm) i hudik! Taggar ;) Med snövit oxå L:D ´(60 cm) japp! :D Känns verkligen bra nu! Han hoppade hela banan utan problem!
 
Är hur glad som man nånsin kan vara!
 
Ja och jag har faktiskt en bild oxå!
 
Lör- Sön ska jag hoppträna för Uffe med Wille! Förra veckan bara dressyr /tävling/träningar.. Denna vecka hoppträningar! ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela