Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Sjuk och tråk

Publicerad 2014-05-10 12:57:47 i Allmänt,

Hej! Har blivit sjuk (förkyld) så har inte så mkt att skriva om.. I förr går i torsdags hoppade jag på Snövit och det gick lite njjaaaaaa sådär 😵 Ääh, hon ska tävla nästa helg men i hoppning ja, får se hur det går skiter hur det går nu för jag har faktiskt en till häst som jag kan lite några % mer på att han hoppar nästan allt iaf, ska tävla L:D på båda. Och Wille är en D ponny och Snövit B. Så ni vet nog själva hur högt det blir jag ska tävla i 😄 
Ja detta är första hopptävlingen (clear rounden) för mig , så då behöver det inte gå så bra. Har bara tävlat en gång förut på Wille och det va dressyr och nu hoppning. Hoppas jag är frisk till nästa helg iaf, det är jag nog. 
Ingen kommer bli m ett mina förvånad endå om Snövit ej vill hoppa nå xD 

Har några bilder på mig och Snövit i torsdags, gick inge bra Hähä men när hon väl ville gå fram hoppa hon allt iaf 😝 



Bye bye hörs /lovisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela