Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Hej!

Publicerad 2014-10-07 21:44:24 i Allmänt,

Hej! I måndags red jag dressyr lektion, väldigt bra men oxå jobbig. Wille blir så stark och bara biter sig tag i bettet, men det är så att vad mer jag tar i honom så vad med blir det en envis dragkamp mot han och mig och han blir bara starkare och starkare.. Så försöker jag använda bena men, och driva inte dra!!!! 
 
Men dressyr lektionen var väldig bra bästa på länge. Om jag måste vara riktigt ärlig så var det den bästa någonsin!
 
Vi gjorde öppna och sluta och även ökad trav. 
 
Men på slutet kändes Wille alldeles avslappnad men mer jobb blir det! 
 
Jag ska kämpa mig blå xD
 
 
 
 
 
Idag tog jag en liten sväng i skogen och red Wille men höll i Snövit,  så hon fick springa med lite.  
Imorgon ska jag nog rida med Elin och vi ska nog rida dressyr, men någon liten bom och lydnads övning är jag nästan övertygad att det kommer bli. 
 
På Torsdag så får vi se vad jag gör 
 
 
 
Bara nån random bild xD Wille hade inte hans finaste grimma på sig 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela