Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Bloggsugen!

Publicerad 2015-06-18 13:34:58 i Allmänt,

Nu har jag blivit rent bloggsugen och vill börja blogga igen, men frågan är väl hur många kommer läsa min blogg om jag fortsätter blogga igen? kommentera gärna något på detta inlägg om du vill att jag ska fortsätta blogga!

Kommentarer

Postat av: En person

Publicerad 2015-06-18 13:45:25

du äger, har saknat ditt bloggande, snälla fortsätt <3

Svar: åååå tack så glad jag blir att nån tyckte om min blogg :D <3
Lovisa

Postat av: Patricia

Publicerad 2015-06-26 00:46:39

Fortsätt blogga! Det är riktigt inspirerande. Man blir så glad av att läsa dina peppande och självsäkra inlägg. Det är roligt att se att du fortsätter att kämpa även om du stöter på motgångar. Det gör så att jag själv vill fortsätta kämpa för att utvecklas och tro på mig själv.

Postat av: Patricia

Publicerad 2015-06-26 00:47:50

Ps. Du är bäst, glöm inte det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela