Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Hej!

Publicerad 2014-07-28 17:20:46 i Allmänt,

Är på semester just nu så kommer inte upptadera på ett tag! Just nu är jag på MAX hamburgare drf kan jag upptadera. Det finns interner här. Ja men då vet ni 💩

Hölick

Publicerad 2014-07-21 23:35:03 i Allmänt,

Hej! Idag var jag i hölick och badade i havet det ligger i hudik. Var där med en kompis oxå, Wille fick tyvärr stå idag. Tänkte ju rida idag, men nu kommer jag hem.. Halv tolv försent att rida! Ja med det var det jag gjort idag.
 Igår badade jag Felicia och Jossan med hästarna! 
Bilder kommer 
Härliga sommar minnen 2014 ♡


Bildbomb ~ dressyr på både Wille och Snövit

Publicerad 2014-07-15 23:49:22 i Allmänt,

Hej! här kommer lite rätt så många bilder på mig, Snövit idag och Wille för ett par dagar sen. Börjar gå framåt för mig och Wille i dressyren. Men bara barbacka, önskade man fick tävla barbacka i dressyr.
Fail
Lite piiiiigg heeeeeäääääääst
 
Hoppa ;C
Love
<3
Ibland ser jag inte nåt fel med denna ponny - Tills hon kommer till hennes tjuriga sida
Hejdå! -Ta ej bilderna, inte för ni skulle göra det men aa utifall-
 
 

Hej!

Publicerad 2014-07-12 23:24:15 i Allmänt,

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket alls knappt, åkt till Delsbo och till delen sjöarna för att bada. Inget annat har jag gjort, och Wille har fått en "mini" semester i ett par dagar nu. Vi försöker få ihop ett karneval nr bl.a jag och några till, hemligt en så länge vad det blir. Tänker inte berätta för er läsare ännu! Men vi har bara några idéer karneval nummer. Ja, och imorgon ska bog Wille byta hage och duschas för Wille har rullat sig i värsta damgropen i hagen. Värsta någonsin..... Matte blir inte ett dugg glad..  

Oxå fått in några bad bilder från när vi badade med hästarna förra veckan. 
Blir nog någon mer baddag med hästarna i sommar. 
 
Kort inlägg, vet men bättre än inget 😘

Badat med hästarna

Publicerad 2014-07-07 23:45:16 i Allmänt,

Hej! och ett jäkligt förlåt att jag inte bloggat något på länge ;( Min data brukar dampa upp sig när man skriver ett as långt inlägg och då försvinner lusten för att blogga.... Ja men nu verkar min data skärpa till sig och den har inte varit busig på länge nu xD Men aja, idag har Elin och jag badat med hästarna och det var jätte kul nästa gång ska vi nog simma med dom oxå. Kommer bilder på det nu.. Elin och jag får bara ta dom. 
Det blev nåt fel med blogg.se så det får räcka med en bild i detta inlägg kke kommer in fler i ett annat
 

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela