Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Hej!

Publicerad 2014-05-29 20:06:48 i Allmänt,

Hej!
Förra helgen tävlade jag dressyr på Wille, gick väl bra och jag hade satsat på 60 % denna gång..... men det blev nästan det ....det blev 59,699 % tror jag det blev och förra gången fick jag 59,140% tror jag.... så det går uppåt! Jag skulle fått 60 % om inte Wille hade fått korsgalopp på första mellan galoppen.. Men nästa gång hoppas jag inte Wille får kors galopp och nästa gång satsar vi på 60 % till hösten ..... Och så är det ju också formen vi måste träna på :P Wille är alltid så stark och stel i innersidan..... ;/ Men vi ska testa med graman tygel och de om det hjälper nåt. Nu tävlar vi inte nåt mer dressyr tills i höst. Bara ett par hopptävlingar till ;)
 
Kommer lite bilder på när jag hoppade snövit i trädgården för ett tag sedan.. och när jag tävlade dressyr på wille förra helgen..
Haha helt crazy hoppsits:D
 
 

/Lovisa

Ett stort förlåt bloggen

Publicerad 2014-05-24 10:25:08 i Allmänt,

Har inte bloggat på ganska länge, förlåt.. Har inte haft så mkt tid och har varit lite lat! 
Imorgon ska jag iaf tävla dressyr med Wille ❤️ japp, och förra helgen tävlade jag hoppning med Wille och Snövit. Faktiskt..

Snövit gick det inte bra för hähähähä , nja skit samma nu har jag iaf testat 👏 

Wille var super duktig han hoppade hela L:d , det var jag som hade fått lite hjärn stopp och tänkte vad sjutton ska jag nuuuuuu? Det var nog dels tack vare Snövit, eftersom henne var det lite hit och dit med. jag red alltså förbi hindret. Och typ 2 m vid det så kom jag på just jag detta hinder ska jag hoppa. Men jag ville inte ta en sån konstig väg. Men Wille hoppade allt och var super duktig på L:d 👍 (Hehe ni som inte vet vad L:d innebär för höjd på kat D är 80 cm😝) 
Eftersom Wille är en D ponny ❤️ 
Är nöjd med Wille och det var ju mitt fel, och nästa gång ska inte Snövit tävla så då tror jag inte får hjärnsläpp 😂 
/Lovisa

Sjuk och tråk

Publicerad 2014-05-10 12:57:47 i Allmänt,

Hej! Har blivit sjuk (förkyld) så har inte så mkt att skriva om.. I förr går i torsdags hoppade jag på Snövit och det gick lite njjaaaaaa sådär 😵 Ääh, hon ska tävla nästa helg men i hoppning ja, får se hur det går skiter hur det går nu för jag har faktiskt en till häst som jag kan lite några % mer på att han hoppar nästan allt iaf, ska tävla L:D på båda. Och Wille är en D ponny och Snövit B. Så ni vet nog själva hur högt det blir jag ska tävla i 😄 
Ja detta är första hopptävlingen (clear rounden) för mig , så då behöver det inte gå så bra. Har bara tävlat en gång förut på Wille och det va dressyr och nu hoppning. Hoppas jag är frisk till nästa helg iaf, det är jag nog. 
Ingen kommer bli m ett mina förvånad endå om Snövit ej vill hoppa nå xD 

Har några bilder på mig och Snövit i torsdags, gick inge bra Hähä men när hon väl ville gå fram hoppa hon allt iaf 😝 Bye bye hörs /lovisa


Säljer ridkläder

Publicerad 2014-05-07 19:25:41 i Allmänt,

Säljer ridkläder ! 

Vita ridbyxor från Domani 
Stl: 140
Pris: 60 :-


Svarta jodhpurs
Stl: 34
Pris: 50:-Svart helskodda ridbyxor
Stl: 140
Pris: 70:-


Blå vinterjacka med små reflexer på armarna och en häst på baksidan.
Stl: 140
Pris: 40:-Vårjacka
Stl: 140
Pris: 30 :-Brun collage tröja 
Stl : 134/140
Pris: 20 :-


Brun väst med huva
👉knappt använd så många ggr alls👈 
Nästan som ny
Stl: 134/140
Pris: 30:-Japp det var det grejerna det! Men om ni är intresserad av något så kan ni smsa mig eller ringa mig, ring då 073-8013249

Hejdå! 👏

#LYCKA!

Publicerad 2014-05-02 14:02:46 i Allmänt,

Hej! Igår red jag lektion för Anki me WIlle , och det gick jätte bra! Ja hur bra som helst, missfattade banan lite bara. Trodde man skulle göra halt efter ja kom inte ihåg.. Hehe, men han blir inte stark alls och han hoppade allt. OCH då menar jag verkligen ALLT. En 80 cm oxer utan problem, utan tvekan och en regn bågs oxer var det oxå! Wille var hur duktig som helst och den 17 Maj ska jag tävla hoppning med honom i L:D (80 cm) i hudik! Taggar ;) Med snövit oxå L:D ´(60 cm) japp! :D Känns verkligen bra nu! Han hoppade hela banan utan problem!
 
Är hur glad som man nånsin kan vara!
 
Ja och jag har faktiskt en bild oxå!
 
Lör- Sön ska jag hoppträna för Uffe med Wille! Förra veckan bara dressyr /tävling/träningar.. Denna vecka hoppträningar! ;)
 
 
 

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela