Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Hej!

Publicerad 2013-09-30 15:59:28 i Allmänt,

Hej, idag har jag inte gjort så mkt alls förutom att varit i skolan.. Längtar tills nästa vecka för då ska Jossan ev. göra en header till mig. :) Igår red jag Ville, gick kanske inte världens bästa men, jag red i den stora hagen.. Tyckte han kändes stark och ville bara ta tag i bettet och kuta om man skulle släppa honom.. Men han fick verkligen galoppera ur sig. :) Idag blir det nog ingen ridning.. Plugga bajs matte och inte ha kul ska jag nog. :(
 
Tycker mina veckodagar är väldigt stressande, först skolan, läxorna/bara plugga, rida, vara med kompisar.. Väldigt stressigt alltting!
 
Liten veckoplanering som jag typ brukar göra om veckorna: (allt kke inte är exakt, men oftast är det så men inte alltid..)
 
Måndag: Rida med Molly (?) Ibland, men blir varje Måndag nu tror jag när jag kmr flytta hem till Ljusdal!
 
Tisdag: Rider hopplektion
 
Onsdag: Vilodag, för både hästarna och mig.. Plugga kke? :(  (Oftast så rider jag inte då, men kan bli så att jag rider då och då bland veckorna..) Va med kompisar??
 
Torsdag: Rider med Angela..
 
Fredag: Rider med Elin. (Ska prata med Elin och Angela att båda rider varje vecka och INTE varannan var..)
 
Lördag: Ridning (?) Tror jag rider mest ensam då.
 
Söndag: Ridning (?) Men oftast är det så att jag rider antingen Lördag elr Söndag.. Men båda dagarna rider jag också för det mesta.. (Isf rider jag ensam för det mesta..)
 
En liten knäpp *haha* VeckoPlanering.
 
Den ända dagen jag tror jag iaf kan vara med kompisar osv är Onsdag ELR Lördag.. (Rider dom andra dagarna för det mesta..) Nu menar jag verkligen "ELR"
Asså: Onsdag "Eller" Lördag, inte båda dagarna tror jag! Antingen eller liksom..
 
Blir stressigt att ha egen häst och hinna med att umgås med kompisar också..
Inte bara rida med dom alltså umgås, blir väldigt galet stressigt..
 
 
 
(En rätt så gammal bild från Sommar/Höst, dock inte "GAMMAL, GAMMAL" då men.. Lite det ar liksom inte direkt en dag sen denna bild knäpptes.. ;)
 
"MKT" GALOPP PÅ DOM VACKRA ÄNGARNA.. :)
 
 

Heej

Publicerad 2013-09-29 15:42:04 i Allmänt,

Hej!
Nu ska man nog antiingen rida / tömköra Ville..
 
Sen ska man träna inför Samhällsprovet imorgon i skolan!
 
Upptaderar mer sen!
 
 
 

Trött..

Publicerad 2013-09-28 18:52:20 i Allmänt,

Hej!
Idag red jag både Snövit och Ville. Det gick väl bra, men red bara Ville i en kvart.. Först red jag Snövit sedan red jag lite Ville.
 
Hur det gick med Snövit:
 
Gick väl ganska bra, hon var super i skritten/traven.. Galoppen var hon inte lika duktig, hon ville bara galoppera rakstreckorna sen så tjurade, osv, osv.. Men har bilder när jag red Snövit idag! Här kommer dom:
 
 
 
 
 
 
Hur det gick med Ville:
 
Det gick väl bra, red han inte så länge.. Men han fick iaf bli lite riden idag, fast jag red Snövit före.. :)
Här kmr bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vad Tycker Ni?

Publicerad 2013-09-28 12:31:00 i Allmänt,

Jag vill ha lite hjälp om vad jag ska önska mig i Julklapp/Födelsedagspresent, Stystem kamera i julklapp m.m
elr Ridstövlarna i julklapp m.m ?? Elr systemkamera elrRidstövlavlarna i Födelsedagspresent m.m???
 
Elr önska mig båda sakerna i julklapp. Både Ridstövlarna och Systemkameran, menar jag nu.. Med mera såklart.. :)
 
Vad tycker ni? Ridstövlarna kommer jag nog andvända mest när jag börjar tävla till våren då. Kameran kan jag alltid att andvända, i alla väder! :D Då kmr det komma hur mkt bilder som helst, bloggen kmr bli ännu roligare! ;) ♥
 
Vad tycker ni?????
 
Snyggaste ridstövlarna ever! ♥
 
 
 
 
 
VS
 
 
 
 
 
Spelar ingen roll vilken märke på stystemkameran, men huvudsaken den är bra och så.
Nikon elr Canon helst! ♥
 
 

Dela med sig lite tack?

Publicerad 2013-09-27 14:44:56 i Tycker och tänker,

Jag blir lite irriterad när jag har ansträngt mig så j*vla mkt att lägga in en massa bilder på andra när dom rider.. När man själv får knappt ingenting av vissa personer.. Om jag behandlar er så j*vla snällt som jag gör också, så kan man väl få tillbaks lite? Vrf ska jag hålla på att anstränga mig för att andra ska få en massa bilder när ngn annan knappt ger mig bilder på mig när jag rider??????
 
Kort inlägg jag vet! Men jag vill att ni ska tänka lite hur ni vill bli behandlad!!
 
Tack!
 
 

Fredag!

Publicerad 2013-09-27 14:40:03 i Allmänt,

Äntligen.. Ljuva goa Fredag! ♥
Idag har jag inte gjort så mkt vi får se om jag ska rida elr vad jag nu gör... :) Kmr snart ett åsikt inlägg..... Så ni vet så snart kmr de ett! ;)
 
 
 

Dagen....

Publicerad 2013-09-26 21:32:57 i Allmänt,

Hej!
Idag har jag ridit med Angela och mamma, vi red ut.. Angela hade faktiskt Snövit denna gång eftersom mamma hade med Smacken oxå ju (hon red ju liksom på han) då Snövit dock inte vill vara ensam i en hage.. Jag hade Ville... ♥ Tyckte det var ganska bra att Angela tog Snövit, eftersom Snövit måste ju oxå jobba!
 
Planer inför morgondagen: Antingen så ska jag rida, elr bara mysa på med mysfredag! Om jag ska rida imorgon som jag nog ska så ska jag nog ta Snövit.. Elr nu känner jag såhär: Men Ville behöver ju jobba mer än Snövit! Eee, jag rider ju typ aldrig Snövit..? Men vad sjutton ska jag göra då? Vill rida Ville men det är ju nåt som säger i mig att "Snövit mååååste du ju  oxåå rida, vad haaar du heeenne till annarsssss??" Säger mitt undermedvetna! Haha..... Närå, men jag vet liksom inte när jag ska ta Snövit elr Ville.. Ville behövs ju ridas varje dag nästan! Men känns så konstigt att inte ta Snövit, jag fattar liksom inte.. Hur ska jag göra?? Rida båda elr? Nej, det kommer jag inte hinna och orka!
Men Whata? Vad ska jag liksom ta mig till.... Svårt med 2 hästar, nu kan ju inte Molly B heller rida Snövit när vi bor här i Färila. Men vi ska flytta hem nästa vecka.
Så, jag har ingen aning..... Har tänkt på med en till medryttare på Snövit???? Elr nej, tänker jag... Snövit är en svår bus ponny, som inte ska ha för många ryttare.. För då tappar hennes och *mitt* självfortroende och känner att hon dock inte litar på mig! För då börjar hon testa den "nya" medryttaren, osv svårt blir liksom .. ^.^
Ska nog sluta skriva nu för jag kooom verkligen in på sidespår!!!!! Hahaha! :P
 
 
 
Åå, vad jag vill ha en jäkla ridbana här i färila just nu!
 
Vill oxå ha Ville på Sjöbo Stall.. Vet att det dock INTE finns någon ledig box. Men tänker bara för mig själv, för förut hade jag ju Ville där i Sjöbo Stall..... Men då orkade jag ju knappt sköta om Ville/rida honom direkt efter skolan. Jag var trött då, men det är jag inte längre! Så satsar på att nästa vinter är det inte fullt i Sjöbo Stall längre så jag kan ha Ville där.... Men då säger jag ju ännu en gång.. Vem tar hand om min lilla vita fluffiga Ponny då? :o Jag kommer INTE att hinna tror jag. JAG KAN INTE RIDA 2 GGR OM DAGEN! DET HINNER JAG BARA INTE!!!!!! JAG HAR SKOLAN/LÄXOR/RIDA TVÅ GGR OM DAGEN.. Hur går det ihop tro?? Jag kan inte bara vara i stallet jag måste tänka på LÄXORNA oxå, Snövit med! Isf måste jag ha någon som kan sköta om min lilla vita sötnos, rida henne då jag INTE kommer att rida elr vara med när den SKÖTER OM / rider henne..... Någon som kan komma till Snövit som bor nära kke? Molly jag vet att du säkert skulle vilja men du kan väl inte komma till Snövit 4-6 ggr i veckan! Mer än 6 ggr behövs inte någon komma och sköta om henne. Men om ngn skulle vilja det såå får den gärna.. ;)
Minst 4 ggr i veckan iaf! Elr om det absolut så, så skulle absoluta NOLLPUNKTEN vara 3 ggr i veckan..
 
 
Inget mer skrivande nu! Godnatt upptaderar mer imorgon! Inget säkert att jag ska ha Ville i Stallet men skulle vilja! ;)
 

Godnatt!

Publicerad 2013-09-25 21:46:00 i Allmänt,

Bläddra ned ---->
 
Upptaderar mer imorgon så ja.. Hoppas jag får nån som vill rida med mig imorgon, Angela ska ju !!!!!? Men ibland orkar inte hon "Säger Hon" hon säger att hon inte orkar rida. Mmh.. Blir nog isf ev. lite ridning ute på åkern, det vill iaf jag! Det är så himla kul att rida på åkern.. Sedan vill jag oxå haha "beställa någon som vill rida med mig på Fredag/Lördag..." Haha! Inte kke beställa då men, aja vi får väl se då! Men kommentera gärna om ni skulle vilja rida med mig Fredag/Lördag för vill ibland ha någon ridkompis med oxå, men annars får jag hela tiden rida själv typ!
 
Men då är själva "frågan" vilken häst ska jag rida imorgon då? Vanligtvis brukar jag nästan alltid ha Ville, då det känns lite tråkigt att bara rida Ville nästan alltid.... För en sån fin, snäll lugn, perfekt häst är ju slöseri att inte rida på, vrf väljer du Ville ist så ofta? Haha! Närå, men Snövitan är go hon oxå.. Men känns lite stressat att ha just 2 hästar.. Men så fort jag tänker på att SÄLJA Snövit så börjar tårarna komma. Då dock jag inte vill att hon ska säljas! Men jag bryr ju mest om Ville, men en en gång känns som tårarna börjar komma när jag skriver detta.... Men jag vill ju att Snövit ska bli hemskt mkt omskött, som hon kke inte blir just här.. Men nu så är det bara för mig att rappa på och försöka rida båda hästarna mkt....
 
Absolut inget tänkt på att sälja Snövit, men visst en liten tanke (som aldrig kommer att hända hoppas jag..)
 
Kmr aldrig klara av att sälja Snövit! Min bebbe ju! ♥ ♥ ♥ ♥
 

Eventuellt ngn bild ska bli på headern..

Publicerad 2013-09-23 21:22:00 i Allmänt,

Av dessa bilder som knäpptes i fredags.... Jossan kmr ju såklart redigera den såhär först, göra en header helt enkelt.. Men ngn av dom här bilderna när jag står med både Ville och Snövit blir nog ev. en header av.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 Ha det bra!
 
Godnatt! ♥
 
 
 
 

Fest hos Angela!!

Publicerad 2013-09-21 23:38:11 i Allmänt,

 
 
Hej, nu är jag på fest hos Angela och jag ska sova över och några till med, som Olivia, Molly, Matilda och Welmoed.. Lite bilder nuu, vi har fan fest asså!!!!!!!
 
 
Haha!
 
Bye! Hare bra!
 
 

FREDAG.. ♥

Publicerad 2013-09-20 22:18:48 i Allmänt,

Hej, idag red jag med Elin. Det gick väl skapligt bra, vi körde lite dressyr och lite bommar. Jag hade Ville, hon hade Gullan.
 
Kmr tvrr inge bilder från vi red idag, men knäppte lite andra bilder som jag tyckte var skit fina! Är väldigt nöjd med dom, fotograf: Jag, på dessa bilder nedan.. ;)
 
Blev så nöjd med dom här två bilderna som var på Ville och Gullan i hagen och så var det starka ljusa solen i bakrund!
 
 
 
Sötaste Ville!
Doom kke inte bleev liiika braa näär jag laa in bildernaaa på datorn och laddade upp dom här!!
 
 
 
 
 
 
Ellies små bebisar fick oxå komma ut lite med Ellie i en liten bur utomhus idag! ♥
 
 
 
 
Srry att bilderna blev snea men orkade inte göra så att dom blev raka/stående aa ni fattar,
inatt sover Elin över hos mig .. Vi sitter och spelar lite på mobilerna och så.. :P Haha, aja vi får höras imorgon kke,
upptaderar mer imorgon isf! ♥
 
Orkar inte skriva mer.. :/ :O
 
 
 
 
 
 
 
 

Redigerade lite bilder!

Publicerad 2013-09-19 20:02:23 i Allmänt,

Redigerade lite bilder på Photoshop. Jag blev rätt så nöjd, eftersom nu vet jag hur man kan få välja färg på bakrunden och sedan på själva hästen och ryttaren (om man sitter på hästen då, elr inte..)
Redigerade lite olika bilder, t.ex som dom här.
 
 
Gullan
Jag och Ville ♥
 
 
 
Till Molly:
Molly och Snövit
Du får såklart ta bilden Molly, men jag tror nog du har den redan (alltså oredigerad..) Men du får ta den redigerad om du vill oxå.. :)
 
 Jag och Ville ♥♥♥♥
 
 

Hejj!

Publicerad 2013-09-19 15:19:00 i Allmänt,

Hej, alla glada!
 
Jag hann dock inte lägga in ett till inlägg efter lektionen i Tisdags och skriva hur det gick osv... Jag hade vill om ni undrar det!
 
Men kan säga nu att det gick skapligt bra vi hoppade typ först ett litet hinder och sen en oxer.. Efter lektionen gick jag upp på hoppbanan där uppe och tänkte hoppa lite där med. Men först var det en liten oxer på 60/65 och sedan så höjde jag eftersom.. Tillslut var jag uppe i 90 cm, han hoppade första gången men rev.. Men han var trött och jag ska försöka få honom i topp kondis nu! Rider honom nästan varje dag fast förutom en dag i veckan.. Så jag fååår inte tänka:
 
-"Ää, jag rider imorgon istället, för jag orkar inte idag.. Är trött efter skolan.."
 
Jag har ryckt upp mig riktigt bra, men jag tänkte oxå fundera på att ha en liten medryttare på Ville som rider en gång i veckan. Så jag rider 5 ggr i veckan, sen står han en gång i veckan.. Medryttaren rider en gång i veckan, då rids han 6 grr i veckan.. Det blir ju bra tycker jag. ♥
____________________________________________________________________________________________
Regler för medryttaren isf:
Den får INTE hoppa på Ville, det är ju såklart.. För medryttare brukar ju INTE hoppa på sina medryttar-hästar dessutom. Jag vill få upp ett förtroende i hoppningen med Ville (det har jag redan börjat fått..)
Om Ville inte hade några problem alls i hoppningen så skulle inte heller någon får hoppa på Ville. Haha nu skrev jag ju bara om det, men till saken.. Medryttaren ska vara mjuk i munnen, haha och det är ju suuper lätt att man vet själv om man har hård/mjuk hand. :P Haha! Som man skulle veta det liksom. Men inget planerat, vill inte ta upp det för mkt. Men iaf en medryttare som jag har bara för Ville ska ridas varje dag förutom en dag i veckan. Jag tänker inte vara med när medryttaren rider, men den får gärna ta med sig ngn kompis som kan t.ex rida Gullan/Snövit. Skriv ingen kommentar tack, om ni skulle skriva: "Jag vill vara medryttare på Ville!" Isf frågar jag!
_________________________________________________________________________________________
Det om det nu slutar jag att prata om det. Ska kke rida idag, men tar då nog en liten tur med mamma i skogen elr rider här det bror på.
 
Jossan (http://ljusdalsryttarna.blogg.se) ska nog göra en header/design åt mig på min blogg. Jätte snällt Jossan isf! :)
Men jag har tänkt på vad jag ska ha för bild på headern, ingen bild när jag rider precis om ni trodde det...
Jag ska nog ha en bild när jag står och håller i mina hästar (alltså Ville & Snövit) sen så kke Patrik (en av våra tuppar) kke ska sitta på Snövits rygg.
 
Haha, vet inte riktigt men det är ju så "MINA FAVORIT DJUR!!"
 
Höns & Hästar..
 
Det börjar ju på samma bokstav, rätt passande faktiskt! ;)
 
 
 
 
 
 

Ridit med Molly idag

Publicerad 2013-09-16 19:13:16 i Allmänt,

Hej, idag red jag med molly vi tog en liten tur i skogen hon hade snövit och jag hade ville, jag är väldigt stressad när jag skriver detta inlägg, men måste göra läxan nu så här kmr lite biler efter vi hade ridit. Då vi red snövit lite med bara grimma. ;)  Redigerade bilderna lite oxå, men om du vill ha dom oredigerade Molly så kan jag fixa det om du vill. Ta bilderna om du vill Molly!   Japp, men hinner skriva mer nu!

Barbacka

Publicerad 2013-09-15 20:35:00 i Allmänt,

Hej, idag red jag, elin och villemo.. Dom turades om med Snövit och Gullan, fast jag tog Snövit ett litet tag med. Red barbacka på Ville, Snövit med.. Gick väl rätt så bra, vi körde lite dressyr.. :P Inte dressyr om man säger så precis, men lite race gjorde vi kke.. :P
 
Jaja, men kmr iaf lite bilder från idag!
 
Elin och Villemo ni får ta bilderna ni på er!
 
 
 
 
  Failade bilder haha, Elin håller på att ramla av Snövit! :P  Hahahahahaha......

Haha, elin håller på att glida av! HAhahahaha!! :P
!!!!!!! ♥ !!!!!!!
 
Som vanligt en liten bildbomb. Japp, ska duscha nu iaf.
Men det är så att jag behöver en header/design till min blogg, en snygg design. Kan betala ngn slant om det skulle vara så oxå. Men om ni säljer bloggdesigner så kommentera gärna detta inlägg isf, om ni säljer elr om ni vet ngn som gör! Är intresserad isf.. :) Japp, så annars får ni leva med denna j*vla design.. Men aja då får ni leva utan design helt enkelt. Men det är ju inläggen som ska vara viktiga, det är ju de man läser. Men design kan oxå vara myysigt, snyggt och fint! ♥
 
 
 

Planer inför imorgon

Publicerad 2013-09-14 23:22:01 i Allmänt,

Imorgon ska jag rida med Elin och Villemo och dom kommer att komma kl 2.. Så aa, antagligen så bilr det så att jag tar Ville, Elin tar Gullan och Villemo Snövit. Det bror ju på om det går bra för Villemo med Snövit, annars får jag väl ta en sväng på na oxå. :) Hoppas att det skulle vara så att mamma vill och hinner knäppa några bilder på oss iaf.. Lägger såklart in dom på bloggen isf! Japp, men ska ta och gå och lägga mig nu iaf. Det har varit en väldigt rolig dag idag, först kläcktes kycklingarna, sen hoppade jag KM och är riktigt nöjd!:) Suuuuper.. ♥ Min pappa fyller år imorgon, så Felicia och hennes familj kmr då oxå. Så det blir full rulle imorgon. Upptaderar mer imorgon.
 

Nästan bestämt mig

Publicerad 2013-09-14 19:41:09 i Allmänt,

Hej!
 
Jag har nästan bestämt mig för att jag vill ha dom hära ridstövlarna, nu tkr jag dom är mkt snyggare än dom bruna som jag visa förut.. Tycker dom är så fina genom att det typ märket längst upp på stöveln är liksom blankt matrial.. Tkr det är skita snyggt! :D
Så sjukt snygga stövlar har typ bestämt mig redan men inte helt säkert.. Så snygga! ♥
 
 

KM idag!

Publicerad 2013-09-14 19:30:00 i Allmänt,

Hej, idag har jag varit med på KM (Klubb-Mästarskap..) Jag hoppade 60 cm, med Ville och det gick super tyckte jag. Är jättenöjd!  ♥ Blev felfri t.o.m han vägrade inte ngn gång! Super.. ♥ Älskar dig Ville min lilla gosiplupp..  ♥♥
 
Kom ej på någon placering, men blev iaf felfri och är jättenöjd fastän jag blev det t.o.m, för ni vet ju hur han kan göra.  Det var 12 hinder som man skulle hoppa oxå.. (Några kunna ju vara vare B/ osv oxå..)
 
Kontrollen hade jag jättebra på honom, stressade inte och red ej fort, men jag blev ju så himla glad när han hoppade *alla* hinder oxå. Är jättenöjd helt enkelt..
 
Har inge bilder tvrr, för mamma filmade bara mig.. :/ Men har några bilder från idag efter tävlingen (klubb-mästarskapet..) Alltså efter jag hade hoppat banan..
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya Familjemedlemmar!!!!♥

Publicerad 2013-09-14 10:59:00 i Allmänt,

Igår kväll var det hålslag i dom två äggen vi gav till Ellie för tre veckor sedan och inatt har dom kläcks!!!!♥ :D
Jättekul tkr jag med små kycklingar, alltid lika kul att få mera djur! :D :P
 Här är dom dom små dunbollarna! Dom är jätte små, jag har t.o.m kort på dom som jag knäppte nyss så snäll är jag oxå. ;)
 

Ja, visst är dom söta med sin lilla mamma Ellie, nu är Ellie lycklig! ♥
Elin du vill säkert se bilderna på dom så det var en del av det vrf jag la in bilder på dom! Så hoppas du kollar! Jag lovar dom är så sööööööta! ♥
 
Kl 3 börjar dom första starterna på KM, men man ska vara där kl 2 då man ska hjälpa till att bygga banan tror jag.. :)
 

Blev så förtjust!

Publicerad 2013-09-14 09:00:00 i Allmänt,

I dom här ridstövlarna :D Jag ska få nya antingen till Julen elr när jag fyller år (till våren..)
 
Så snygga! Men dom är ju bruna, men det kan ju oxå vara snyggt!
 
Domhär med:
 
Men inte lika förtjust i dom här som dom andra, men visst är dom lite snygga.
Aa, men ska fundera på saken helt enkelt!
Japp, detta är ett tidinställt inlägg! Kl 3 börjar KM så ja!
 
 
 
 

Ska få!

Publicerad 2013-09-13 21:54:22 i Allmänt,

Nya ridstövlar :D Antingen i julklapp elr i födelsedags present ;)
 
Pst: Jag fyller år i Mars ;)
 

Inte samma färg

Publicerad 2013-09-13 21:00:13 i Allmänt,

På sadel och träns för har ej hunnit köpa nytt träns till ville, imorgon är det ju KM och jag får väl iaf rida i omatchande (stavning..) Japp, men skit samma fan :P

Fredag ♥

Publicerad 2013-09-13 20:49:00 i Allmänt,

Hej, idag red jag med Elin, hon hade Gullan och jag Ville. Det gick riktigt bra, jag hopp-tränade idag lite inför imorgon.. Det bästa va att han hoppade alla hinder utan vägra ngn gång!! Riktigt duktig var han idag!:) Min fina ponny bus.. ♥ Hindrena låg på 40-80 cm.. Hoppade lite studs oxå, först var det ett litet hinder som låg typ på 50 cm, sedan därefter låg ett hinder på 80 cm.. Känner mig rikitgt nöjd med honom! :) Gick super för Elin oxå, hon fick t.o.m Gullan i Galopp! :D Nu ska hon oxå bli ev. Medryttare på Gullan. Japp, känns inte så himla spänt inför imorgon, men tänker bara köra och göra mitt bästa! Skit samma om han skulle vägra ut sig.. Man måste lära sig i livet, att ibland går det dåligt och ibland bra. Huvudsaken man är med.. Tänker bara att det är en ren träning bara hoppa en bana på 60 cm.. Det kan jag väl? Nej, blir stressad när jag säger så till mig själv.. :P Jag gör mitt bästa helt enkelt.... ♥
 
Så om det ej går bra skit samma, det är ändå en gång genom livet, man måste testa för det ska gå bra elr inte. Jag är nöjd huvudtaget jag är med i KM och struntar i vad som händer.. Jag gör ändå mitt ♥BÄSTA♥,ja det gör jag! ♥
 
 
Lite bilder har jag att bjuda på med!! Japp, ta bilderna Elin om du vill ha dom så aa !! ♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej

Publicerad 2013-09-12 19:17:00 i Allmänt,

Hej, idag red jag med Angela.. Hon hade såklart Gullan, jag ville och angela sitter bredvid mig nu när jag skriver detta! :P
Det gick väl rätt så bra ..
Bjuder på några bilder från när vi red idag.. :)
 
 
 
 
Det var de bilderna, japp ska bara säga att på Lördag ska jag vara med på KM alltså Klubb-Mästarskap... Ska hoppa 50/60 cm vet inte riktigt men aa.. Jag tar den höjden för att ni vet hur han kan vara, vägra och allt.. En en gång, höjden spelar ju ändå ingen roll! Huvudsaken man hoppar bra och så...
 
Angela ta bilderna du om du vill!
 
 
 
 
 

Jag blir ledsen ;(

Publicerad 2013-09-11 20:12:00 i Allmänt,

På att det ej finns någon bra header på bloggen, men ska försöka ordna så fort jag vet hur man gör elr om någon hjälper mig.. Tror dock inte någon vill men kke någon, som kan och vill? Näe jag vet inte men jag tycker det blir mkt finare med design på bloggen, skäms lite för att vara utan design.. När jag ser andra har ngn fin design på bloggen.. Temat som jag valde förut är borta, jag vet inte hur men ska kolla ordentligare sedan.. Nu ska jag duscha så tror jag upptaderar mer imorgon..

Då jag kommer rida med Angela! :)
 

Saker jag skulle vilja ha

Publicerad 2013-09-11 20:07:00 i Allmänt,

Men drömmar dom finns ju alltid dom!:P
Några av dom här sakerna skulle ju kunna uppfyllas.. :)
 Nya ridstövlar..
Längtar tills jag har växt ut dom gamla ridstövlarna.. :P
  Skulle vilja ha dom Bruna och dom röda.. (Ridbyxorna är från Whitaker..)
 
 Lädergrimma till Ville :D Stl cob ..
 
Ridstövlarna tror jag dock inte får, men vem vet ? :)
 
 
 

fortfarande sjuk..

Publicerad 2013-09-10 10:09:53 i Allmänt,

Hej, idag är jag fortfarande sjuk. Är hemma i från skolan, idag rider jag ju ridlektion oxå, men ska inte vara med på den. De dummaste är att vi ska hoppa bana idag.. :( Japp, men vad gör man? Bloggar från mobilen nu så undra inte om texten blev konstig. Min mobil vill liksom inte skriva de jag vill ibland.... :P
Har ingen bild på slutet nu när jag bloggar från mobilen så ni vet.

/Lovisa

Snälla..

Publicerad 2013-09-09 19:51:27 i Allmänt,

Jag råkade göra ngt här på bloggen så ngn jäkla annan design kom fram !! Asså snälla är det ngn som kan det här med blogg.se hur man sätter in en design på bloggen?? Kommentera då så om ni vill hjälpa mig, annars får ni överleva med denna fula design... :/
 

Jag bryr mig väldigt mkt...

Publicerad 2013-09-09 12:03:00 i Allmänt,

Om andra bloggar ! Asså andra bloggar som mina kompisar har och jag knäpper gärna kort på dom/elr om jag hittar kort på dom så lägger jag ut det alltid på min blogg.
Jag vill att mina kompisars bloggar ska få lite mer inspiration.
Jag vill ta upp andras bloggar som kke inte så jätte många kollar på, hjälpa dom att få mer läsare helt enkelt.
 
Jag får väl inte heller as många läsare varje dag som kollar, men jag älskar att blogga. Men jag får lagom mkt läsare som läser/kollar in min blogg, tillräckligt så många att det är kul att blogga. Om typ man  får bara 1-6 läsare om dagen så skulle man inte orka hålla på att blogga massa. För att inte någon knappt läser ju!
Lite blogg tips från mig:
Om ni vill att eran blogg ska få fler läsare gör såhär:
1. Länka bloggen på Facebook/ eller något annat som du vill länka till.. (varje gång du har bloggat ngt..)
2. Blogga mycket, helst en gång om dagen iaf!
3. Läs andras bloggar mycket! Då får man mer inspiration vad man ska skriva om osv..
4. Lägg gärna upp mycket bilder på bloggen, det är roligt att kolla då för läsarna.
5. Skriv gärna åsikter om saker och ting för då får man lite uppfattning om vad bloggarna tycker.
 
Ja det var lite blogg tips från mig! :)
 
Jag har nog denna blogg mest för jag har hästar, djur osv.. Om inte jag hade det tror jag att ni läsare skulle tycka min blogg var tråkig elr hur?
 
Tipsar lite bloggar:
http://ryttarntiderman.horseworld.se/ (Siris blogg..)
http://vialskarhastar.bloggplatsen.se (Angelas och olivias blogg)
http://snovitochnewroyalb.bloggplatsen.se (mollys blogg.......)
http://ljusdalsryttarna.blogg.se (Stinas och jossans blogg)
 
Har jag glömt någon?
Ni får´gärna skriva om jag ska tipsa era bloggar med!! :)  Skriv en kommentar isf på detta inlägg så fixar jag det! ♥ (om era bloggar inte är med här..)
 
 
 

Liten bild

Publicerad 2013-09-09 11:30:05 i Allmänt,

Bjuder på en liten bild, för det gick ej att göra ngn header av denna bild på den andra bloggen asså min test - blogg.
Men ja, så tror jag kke ska ta bort test - bloggen inte säkert men kke..
 
Har en ny //Lovisa bild med !! :D
Blev faktiskt nöjd med den, fram för allt bakrunden på den. Bakrunden blev så cool :D ♥
 
 
 
 
 
 

Sjuk ..

Publicerad 2013-09-09 10:27:00 i Allmänt,

Hej, idag har jag blivit förkyldare än vad jag var igår.. :(
Så jag är hemma ifrån skolan idag,
har nyss pluggat engelska läxan och är klar nu! :)
 
Har en ny test blogg till min riktiga blogg asså denna, den bloggen heter: http://testalovisasblogg.blogg.se
Där jag kommer att försöka göra nya desigener osv, som sen kke kommer till min *riktiga* blogg.
 
Har dock inte lyckats att lägga in någon design alls på min test - blogg men jag försöker...
Bara testar mig fram så om den bloggen blir lite knäpp design på så vet ni vrf.. :P
 
Ja, har inte gjort någonting idag rättare sagt annars, för jag är ju sjuk !!
 
 
 
 
 

Hej!

Publicerad 2013-09-08 20:33:00 i Allmänt,

Hejsan, idag har jag bara varit på fest hos felicia, hon fyllde år idag .. :) (en kompis till mig..) . Inte gjort så mkt mer, är lite förkyld .. :/
 
Om ni vill se lite mer bilderfrån uteritten (när jag, angela och olivia red..) Alla bilderna kom dock inte upp förut, så visar dom nu ist !! :)
 
 
Angela och Olivia fritt fram att ta bilderna !! :D

Inte så intressanta bildern kke, men något iaf !
Japp, upptaderar mer kke imorgon om jag hinner.
 
 
 
 

Ridit med Molly idag.

Publicerad 2013-09-07 17:43:00 i Allmänt,

Hej, idag red jag med Molly som jag redan skrev förut att jag skulle..;)
Det gick verkligen kanon för mig och molly med !
Jag har ju testat det nya bettet nu på Ville, hoppade oxå lite med honom, för skulle se hur han fungerade då.
Han blev inte ett dugg stark och jag känner att detta bett är perfekt för honom, det är verkligen bra! Han var så lydig med det bettet! Inte vägra nån gång heller gjorde han inte på hindrena ! Men de var ju rätt så låga oxå de låg på först typ 50/60 cm. Han var väldigt duktig älskar dig min fina ponny! ♥
Det gick superbra för Molly med, hästarna var super duktiga idag!!!! :'D :*
 
Bilder från idag när vi red:
 
 
Molly, fritt fram att ta bilderna på dig och Snövit ! ♥
 
 
 

Häääääj :)

Publicerad 2013-09-07 11:32:00 i Allmänt,

Hej, på er ! :)
Idag ska jag rida med Molly Brunner, hon kmr ca kl 12 så ja.. Vi rider på ridbanan idag för ville ska testa sitt nya bett. Blir nog lite dressyr kke galoppera på åkern oxå om han funkar bra i de bettet..;)
 
 
 
 
 
 
Japp, ska göra en liten kalender som visar när och var vi gör, jag molly och angela när vi rider! :)
 
Kalendern kke inte stämmer precis, för ibland går det ju inte för oss, men oftast så rider vi  dom dagarna. Kalendern blev kke lite rörig :/ ?
Här kommer den iaf! :)
 
 
 
Oj, menade "Ibland" på söndagen på angelas kalender... Men aja ni fattar iaf, tror jag väl?.. :)
 

Fredag! ♥

Publicerad 2013-09-06 19:14:00 i Allmänt,

Hej,
idag är det Fredag, min favvo dag:)
Har inte gjort så mkt idag förutom att ha varit i skolan!:)
 
Snart kommer en rolig fråga som har kategorin: "Roliga Frågor"
Så ja snart kommer en !
Tänkte ha "Roliga Frågor" varje Fredag:)
Om jag hinner det varje Fredag.
Tänkte oxå göra en ny //Lovisa nu asså bilden som jag har på slutet av varje inlägg aa ni fattar! Japp, så ska göra en ny strax....;)
 
Japp! Kommer snart ett inlägg!:)
Först kommer iaf "Roliga Frågor" :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Heej!

Publicerad 2013-09-05 17:02:29 i Allmänt,

Hej, idag har jag bara varit i skolan japp..
 
"Bloggning på allvar"(peppar, peppar ta i trä)
 
För mig så var det iaf så att förut när jag började på denna blogg så var det så att jag bloggade knappt någonting alls! Jag tror nog det var för att jag var för liten då och visste inte vad en blogg går ut på.
Man ska nog vara runt 12/13 år att inse det att det är stort ansvar att ha en blogg och att man ska blogga mycket.
Men det är ju olika per person när man börjar blogga på allvar oxå, några som är tidiga att fatta detta beslut kan t.o.m börja blogga på allvar kan ju såklart vara yngre oxå. Några kan ju fatta det när dom blir ännu äldre oxå såklart.. Men jag tror det är vanligast runt 12/13 år.
 Jag sa visa er några av mina första bilder som jag la upp här på bloggen:
saknar dig skuttan <3 :'( ;(
Lovisa och Snövit<3
Haha aa, men gud vilken skillnad på inläggen som var då och dom som är nu på min blogg tycker jag! OMG!
Kolla själv:p
http://lovisaobergisaksson.blogg.se/2011/november/
Ja det var länge sedan det ;P
 
 
Haha aa !
 
Vi får höras:)
 

Typical Ryttaren

Publicerad 2013-09-04 22:08:00 i Allmänt,

 
 
Haha, ja det var det..
 
Men ville bara säga en till grej,
om jag har knäppt nån/några bild/bilder som jag lägger ut här på bloggen.
Så står det ju nästan alltid (om det är någon med på korten, nån person) så skriver jag: T'ex dens namn och skriver sedan: fritt fram att ta bilderna *Tindra* (t.ex bara)
Så menar jag att den som har fritt fram att ta bilderna får ta dom, ni andra får gärna fråga! Tack.. Innan ni tar några av mina bilder, jag har ju inte ens logga på mina bilder som jag har knäppt, så jag vill att om ni tar bilderna och lägger ut t.ex på era bloggar, så skriv: Att jag har knäppt bilderna och länka gärna min blogg:)
Ja, det var bara det jag skulle säga så godnatt på er och kom ihåg vad jag skrev!
 
 

Hej, hej.

Publicerad 2013-09-04 21:25:03 i Allmänt,

Hej,
idag har jag ridit ut iskogen med Angela och Olivia och Jag hade Ville, Angela Gullan och Olivia Snövit..
Det gick väl bra, nu har vi oxå utforskat lite iskogen där så ja, vi hittade en liten väg in i skogen så vi har hittat en ny väg att rida på!:)
Ja, sen så galopperade vi upp för backen några ggr, sen byggde vi oxå upp lite små hinder i skogen som vi hoppade över.
 
Före uteritten:
 
jahapp, då blev det ba en bild från när vi skulle ge oss iväg, aja skit samma :P!
 
 
 
 
 
 
 

Hejsan

Publicerad 2013-09-03 21:00:32 i Allmänt,

Hej!
 
Idag har jag hoppat hopplektion, (med Ville....) det gick väl bra men jag flög faktiskt av en gång. Men det var de att vi skulle först hoppa ett jätte litet hinder och då trodde jag att Ville skulle hoppa det där lilla hindret, men det gjorde han inte, han vägrade och jag flög av, what? Jag har ingen aning alls vrf jag flög av men det gjorde jag iaf, men sen så hoppade jag högre och vi hoppade studs med typ ca, först 65 och sen andra hindret var på 75 cm, det gick faktiskt rätt så bra.
Jag har fortfarande lite ont i hand-leden och benet.
 
Har inge bilder att bjuda på.
Men man behöver ju inte alltid ha bilder när man bloggar, jag lägger ändå in rätt så mkt bilder i vanliga fall.
 
Imorgon ska man rida med Angela och Olivia, vi ska nog rida ut i skogen och ta en liten tur.
Såklart galoppera upp för en backe som finns där i den skogen som ligger väldigt nära oss i Färila.
 
Ha det bra!!
 
Hejdå!♥
 
 
 

Många ser mig i skolan för ingenting?

Publicerad 2013-09-02 21:03:00 i Tycker och tänker,

Jag tycker faktiskt att många som är i skolan och sen kmr till stallet, så är det en enorm skillnad..
Nu menar jag inte mina vänner osv! Men.......
I skolan ser dom liksom mer ner på mig och så, sen när man kmr till stallet så ser dom liksom upp på mig för jag har egen häst.. SLUTA!
Vrf ska det vara så?
När man kmr till skolan så vill inte lika många hjälpa till elr vara med mig. (inte mina vänner menar jag nu)
När man kmr till stallet och har någon av mina hästar med, mest ville faktiskt! -.- Så säger dom får jag hjälpa med det och det, får jag rida honom t.ex så säger dom..
Så jag vill varna er.
Om ni inte gillar mig i skolan gillar jag er ej heller i stallet!
Så är det bara och så kommer det alltid att vara!
  Nu menar jag inte alla gör så men några är så!!
Tro inte ni kan behandla mig hur ni vill.
 
Tack!
 
 

Hej!

Publicerad 2013-09-02 20:46:00 i Allmänt,

Hejsan, idag har jag inte gjort så mkt förutom att varit iskolan och sen läxor.. :/ Men igår var jag med Angela, Olivia hos Angela först, sen så var vi lite hos Olivia oxå! :D
 
Kort inlägg detta jag vet men kommer snart ett inlägg i kategorin: "Tycker och Tänker"
Kommer snart ett inlägg! ;)
Om jag måste vara riktigt ärlig så tycke jag detta var en så rätt så fin bild! :)
Har inte så mkt självfortroende men denna bild tyckte jag faktiskt knäppte väldigt bra, (förlåt om det skulle störa att jag sa så :p) Haha!

och gulliga gullan är ju oxå väldigt fin!
 
Ojsan vad hon har blivit populär alla vill ju vara medryttare på henne typ! Haha..
Men Patricia och Angela är ju medryttare på henne ;)
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela