Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Idag - Rida

Publicerad 2013-11-29 23:30:00 i Allmänt,

Hej!!
Idag red jag med Villemo, hon hade Snövit och jag Ville. Det gick ganska bra, fick rida i trädgården again, fast jag drömmer om ett helt eget stall, ridhus, ridbana och allt. Men man får tänka på alla dom som inte har så lätt, dom som lever i krig och lever i svält. Då så slutar man tänka på det, men det ska jag änåd fixa när jag blir myndig. Då ska jag fasigen bygge ett stall, ridbana och ridhus, inget struntprat om den saken. Eller man kan tänka på oxå att dom barn som inte har det så lätt kke gillar hästar mer än allt annat på heeeeela klotet, deras föräldrar kanske inte har råd med att betala ridlektioner bara för barnet ska får rida. Då har man själv mkt bättre, om man tänker i det perspektivet.
 
Jag har ganska mycket jag, men ändå inte.. Två egna hästar har jag men ingen Iphone som alla har nu, en slags android mobil har jag, men jag har två val. Egna hästar eller Iphone? Jag väljer egna hästar. Jag står för den jag är och en Iphone vad förändras man på den? Joooooooäänäää, att många försöker vara coola och tuffa för man har nån Iphone som man ska gå runt och visa upp och vara jävligt cool???? Jag kan erkänna det jag vill ha, det är en Iphone men jag tänker inte lägga pengarna på en sån grej, jag lägger pengarna på något bra.
 
Jag ser ibland att det är några som går runt och retar en peroson för den har ingen andoriod mobil, och så där, inse att själva grejen det är med mobilen är att man kan kunna ringa/smsa osv och kke ha nåt spel. Några säger:
Haha, din är ju från stenålden (berättelsen om Emilia skrev jag en berättelse ju men i det perpektivet är det hon som tycker hennes mobil är från stenålden) haha, sedan det typiska sättet, sen visar dom upp sin mobil och säger:
Haha, inse seriöst att denna mobil är så mycket bättre.
Snyggare ja, det är den men bättre nja, det bror på vad man vill göra med mobilen.
 
 
Inte gå runt och vara lite cool för man har en Iphone, ojoj, vad coolt verkligen. Satsar mer på hästsaker jag och dom som jag vill ha! Stå för den du är om du inte vill ha nån Iphone, för jag vill ha en men tänker inte lägga pengarna på en sån. Men nästa år blir det väl att jag köper en ny mobil själv, en eeee vet inte, Iphone?? Haha, näejdååjaadåå jo jag vill ha en men tycker det är för konstigt att lägga alla pengarna på.
 
Om du inte har nån egen häst och är avundsjuka på dom som har så tänk i detta perpektiv:;
 
"Det finns så himla många fattiga dom inte ens skulle drömma om att bo i ett hus, många får sova ute i trapphus eller på gatorna, det är så livet är för många och det är bara att inse....."
 
 
 
Här kommer ett schema under veckan som varit;
 
Måndag: Hoppa Snövit
Hur det gick: Bra! Hon var bara lite het (faktiskt) hon som brukar tjura hon var som en ängel då och vi skulle hoppa med båda händerna sträckta åt sidorna och så hoppade jag, det var sjukt kul. ♥♥
 
Tisdag: Hoppa Ville
Hur det gick: Nja, han sparkade bakut ett antal ggr och blev helt galen och het. Han bara galopperade på stället korta perioder och sparkade flera ggr efter varann. Men förutom det gick det vääl braa?
 
Onsdag: Vilo dag, jag tränade till afrika provet (som var i Torsdags) fick inte rida för jag måste träna.
 
Torsdag: Red med Molly, dressyr jag hade Ville och hon Snövit
Hur det gick: Jodå bra!
 
Fredag: Idag!!!! Red med Villemo, jag hade Ville och hon Snövit (dressyr)
 
Hur det gick: Det gick bättre än i Torsdags, Ville lyssnade mer och jag var mer fokuserad. Jag red barbacka föresten. Jag hade det oskarpa bettet, Ville funkar kanon på det bettet nu med, jag har nog fått längre och starkare ben i sommar och nu kan jag få ner han i form med det vanliga bettet.
 
 
 
 
 
 
 

Berättelsen om Emilia

Publicerad 2013-11-25 16:15:00 i Allmänt,

Berättelsen om Emilia – Man behöver inte ha lyxiga prylar för att vara duktig att rida.

Författare: Lovisa Öberg Isaksson

Allt är påhittat såklart – Men det kan ändå finnas såna som kan varit med om något sånt här

                                                                             

Emilia, 11: Jag förstod inte först, sedan insåg jag att livet är orättvist. Jag kämpade i stallet, varje dag! Jag gick upp före skolan till stallet och gav hästarna mat. Jag som inte ens har en egen häst, måste kämpa mer än en som har en häst. Hästen som jag är skötare på, hans ägare Lisa gör inte något själv, t.ex inte ens smörjer ens sadel och träns minst en gång i veckan. Det får jag göra, Lisa har ett eget stall tillsammans med hennes familj + ridhus + ridbana. I hennes stall är det 15 boxar, men det är bara 12 hästar i det stallet, men ska ev. komma en till häst. Hon har allt som inte ens Emilia skulle våga drömma om, livet är orättvist. Jag får bara bli utnyttjad, som att borsta hennes hästar (före hon ska rida) , smörja hennes alla sadlar och träns, fodra hästarna, mocka hennes hästars boxar. Medans hon tävlar ungefär varannan helg på sina hästar, hon har ett ridhus, ett stall, en fälttävlans bana, ett eget hus där hon sov över med sina kompisar (två våningar) och en Iphone 5, massor med andra mobiler också, flera laptops, hon har också massor med så dyra prylar att det är ruskigt att beskriva, medans Emilia inte har någon egen dator alls, ingen smartphone mobil, (bara en gammal från stenåldern..)

Emilia ville inte tänka på så orättvist livet var, åren gick och Emilia kämpade på varje dag med dess sysslor hon hade att göra, allt var så himla orättvist för Emilia, men ändå fanns det inget att göra.

 

Men sedan en dag när Emilia blev vuxen så blev hon utmanad att vara med på en tävling, där Emilia och Lisa skulle tävla mot varann i dressyr. Emilia visste att Lisa skulle vinna, Emilia hade en gammal ridskolehäst hon hade hyrt under sommaren, den var inte lika märkvärdig som Lisas häst Melison (Melison är hennes nya han är 8 år) , men Emilia struntade i det, Emilia hade tränat hela sommaren med den gamla ridskolehästen Cabby. Såklart hade Lisa en ny skötare/medhjälpare (slav, som jag tycker, hehe..)

Lisa hade världens dyraste schabrak, dom var gudomliga, men egentligen tyckte Emilia att de var nästan för löjligt. Köpa ett schabrak för 5.000 det går inte bara, men jo det hade Lisa gjort, hon hade schabrak för flera tusen kr. Men Emilia kunde erkänna att hon var lite avund, det kunde hon erkänna.

En dag innan tävlingen, smörjde Emilia upp sadeln och tränset, hon hade bara 2 schabrak. Inte alls lika fina och dyra som Lisas, ett mörkt grönt schabrak och ett mörkt blått. Hon hade bara köpt dom på loppis för drygt 50:- så hon visste riktigt om Lisa skulle reta henne. Tänk om, tänkte Emilia, jag är inget mot henne, bara luft, hon kommer slå mig så lätt som helst. Dom skulle rida ett L:C program i drssyren. Emilia valde det mörk gröna, grön lyste upp lite mer tyckte hon. När dagen blev kommen så var det bara att gå upp, kl 8:30 skulle tävlingen börja, det skulle såklart inte bara Emilia och Lisa som skulle tävla mot varann det var ju fler som skulle också. Hjärtat dunkade allt hårdare, Emilia tog Cabby in i hästtransporten och åkte iväg. Cabby var en fux valack, han var på hela 21 år också så det skulle bli en utmaning.

Jag hörde domaren sa: Varsågod och rid.

Jag red in på banan med bestämda steg, jag vet inte ens varför jag skulle försöka var lite märkvärdig men Emilia kände bara mod i sig. Det var nu det gällde, jag struntar om Lisa vinner över mig, men jag kände ändå ilska i kroppen, hon vinner alltid en massa tävlingar, hon hade allt jag bara skulle inte ens våga drömma om. ”Inte ens våga….”

Jag svängde rakt upp, Cabby verkade helt lugn, sedan svängde jag åt höger varv och sedan snett i genom. Sedan en volt den blev lite för stor men jag struntade i det.

När jag var klar med programmet, pustade jag ut och nästa startande efter mig var det Lisa. Där hon red in på en väldigt märkvärdig häst, hon hade aldrig tävlat dressyr, men jag hade knappt en chans ändå. Hon hade ett vitt schabrak som det stod något på, det var de schabraket hon köpte för 5.000, och jag köpte mina för 50:- st. Vilken skillnad, det var en sån skillnad så man förstod inte. Hon hade hon välputsade rid stövlar på sig, det var dom där jag såg i tidningen hemma, som kostade över 6.000 vilken himla person hon var. Jag hade ett par rid stövlar som jag köpte på någon loppis/marknad som kostade väl max 150:- det var en sån skillnad. Jag hade en svart ful gammal sadel och ett brunt träns, men jag var i alla fall noggrann i det jag hade, jag putsade mina läder saker så. Men ändå kunde det ju inte bli som dom där som kostade guld.

Det var Lisas tur jag hörde domaren sa: Varsågod och rid.

Hon red ganska hafsigt och inga fina vägar, när hon hade ridit klart så skällde hon på sin häst att han var så konstig och knäpp.

Jag kollade på mitt protokoll det stod 64,7 det var bra. Jag tjuvkollade lite på Lisas protokoll som hon hade kastat bort i papperskorgen, hon blev väl så sur då.  På Lisas protokoll stod det 31,6 gud det är inte sant. Jag kollade på placering papperet som satt på väggen det stod att jag var 2:a. Det var inte sant, jag läste texten om och om igen, där stod det:

Emilia Andersson på Cabby 2:a

Gud det var inte sant.

Jag var så himla lycklig.

Bara för man har lyxiga ridsaker behöver man inte vara så bra att rida. Det är det texten går ut på!!!!!!

 

 

 

 

Idag - Ska hoppa Snövit

Publicerad 2013-11-25 15:58:28 i Allmänt,

Hej! Idag ska jag hoppa Snövit på måndagsgruppen, eftersom Ville hoppade igår och då kan han inte hoppa  två dagar i rad. Så jag ska hoppa Snövit, här kommer ett litet veckoschema som har varit:
 
Fredag: Red Ville (dressyr)
 
Lördag: Red Ville (dressyr)
 
Söndag: Red Ville (hoppning)
 
Kommer ett till inlägg som är lite läsvärdigare inlägg snart, det är ett inlägg som att visa att livet är orättvist för många.
 
 
Tröökig blogg juust nu.
 
 

Jag som person - några kan tänka mig tuff för jag har hästar

Publicerad 2013-11-22 15:47:00 i Tycker och tänker,

Några kan tänka mig tuff för jag har hästar kke? Tänka säg att jag har egna hästar och är lite ball för det? Kke några tror, eller?
 
Eftersom jag är ganska tystlåten och då kan många tro att jag inte vill prata med dom eller försöker var lite överdrivet mer värd för att jag har hästar? Den personen jag är nu skulle jag oxå vara om jag inte hade någon egen häst. Jag vet att många kke kan tro att jag inte vill prata med dom för att jag försöker vara tuff/cool för jag har egna hästar. Men så är det inte, jag är en sån person. Jag kan oxå tänka mig den känslan, att ngn inte säger ngt till en, då skulle jag tänka (om jag inte hade ngn egen häst) Nähä, hon verkar tuff och försöker verka cool för hon har hästar. Jag har ingen aning om det är ngn som skulle tänka så, men nu får ni iaf svaret: Nej jag är bara sån som person! Jag vill ha hur många vänner som helst egentligen. Kom bara upp en tanke i mitt huvud, som bara jag ville skriva ner ngn stans!
 
 
 
 

Förlåt mig!

Publicerad 2013-11-22 15:38:00 i Allmänt,

Hej! Förlåt mig för jag har varit lite slapp och "småvilat" för bloggen i 4 dagar! Känner mig så lat, men jag rider exakt varje dag och då är det inte så lätt att hinna, sen kmr jag hem runt kl 8 och tänker inte just på att blogga. Kan skriva upp ett litet shema vad jag har gjort dessa 4 ynkliga dagar!
 
Måndag: Red en liten bombana, lika som förra Tisdagen! Vrf tar dom samma övningar!!!!!? Jag hade Ville.
 
Tisdag: Red lektion (hoppning) jag hade Ville
 
Onsdag: Red med Elin och Villemo jag hade Ville
 
Torsdag: Red med Molly, då det var en liten annan dag. Jag hade Gullan faktiskt, Molly hade Snövit, Ville fick vila..
 
Fredag: Idag!! Ja, jag ska nog ta och rida Ville lite nu eftersom han dock inte gick igår!
 
Inläggen jag skriver just nu, är inte världens roligaste men jag har inga bilder. Kommer roligare inlägg framöver!
 
 

Hej!

Publicerad 2013-11-18 14:00:00 i Allmänt,

Hej, idag är det typ hemstudiedag kan man säga, men det är ledigt för dom som inte har ngn rest.. Jag kan säga att jag har ledigt och lite hemstudiedag. Idag blir det till stallet igen då eftersom jag ska rida lektion. Jag ska ha Ville, det är dressyr.
 
I Fredags: Först så hopptränade jag med Ville, sedan efter sov Elin (Hoffa) över hos mig till Lördag då.
 
I Lördags: Red vi, jag hade Ville och hon Gullan, molly kom oxå då och red lite Snövit.
 
I Söndags: Julshowsmöte i stallet, då vila för Ville
 
Idag: Ja, jag ska till stallet och rida dressyr lektion då..
 
 
 
 
 

Hejsan!

Publicerad 2013-11-15 16:23:11 i Allmänt,

Hejsan, nu ska jag snart till ridklubben för ska hoppträna där för Danielle Björks mamma, jag ska ha Ville.. :)
 
Igår red jag på åkern med Molly & matilda, jag hade Ville. Molly hade Snövit & Matilda Gullan..
 
Iförrgår red jag ut med Olivia & mamma, jag hade Ville... Olivia Snövit & mamma Smacken..
 
Har inte haft tid att blogga dom 2 närmsta dagarna eftersom har ridit & varit i skolan.
 
Idag ska oxå Elin sova över hos mig! Vi syns på stallet, sen så följer hon med hem till mig & hon sover över.. :) Kul, kul! ;)
 
Ska äta först sen så gör jag ordning Ville & sen till stallet! Kmr nog dit ungerfär kl 5 typ, vi får väl se!?
 
Här kommer några bilder från olika ridläger jag har varit på, för att göra inlägget lite roligare! Vi börjar väl med det senaste ridlägret på Ljusdals ridklubb 2013 som jag var med på med Ville. Sen så tar vi år efter år bakot i tiden, helt enkelt.. ;)
 
Ridläger i Ljusdal, 2013 med Ville
 
 

Ridläger i Delsbo, 2012 med Ville
 
Har varit på ridläger med Snövit oxå både på Ljusdals ridklubb & i Delsbos men hittar dock inte några bilder just nu!
 
Har varit på ridläger med Snövit i Ljusdal 2010, Delsbo 2011.
 
 
 
 
 

Bilder på lite olika - När dom red igår lektion (11-11/13)

Publicerad 2013-11-12 21:12:38 i Allmänt,

 
Heej!
Här kommer några sådär bra bilder på Olivia & Angela, bilderna får tas av er.
 
 
Inga bra bilder jag vet, men det får duga nu..
 
Idag red jag lektion (dressyr) med Ville. Det gick bra, men  Ville kändes väldigt konstig & lite het. Men...visst gick det väl rätt så bra iallafall.
 
 
 
 
 
 

Godnatt!

Publicerad 2013-11-11 22:00:22 i Allmänt,

Hej, idag var det teori på min i måndags lektion så Ville fick vila idag. Imorgon blir det iaf ridning igen och på Torsdag med Molly, upptaderar mer imorgon.. (Om jag hinner..)

//LOvisa

Bildbomb- Blandade bilder från idag!

Publicerad 2013-11-10 21:02:30 i Allmänt,

Här kommer en liten bildbomb från idag, ni som vill elr är med på ngn bild får såklart ta den/dom bilderna!
 
 
Orkar dock inte säga alla dessa namn på dom som är med på bilderna, men ni ser väl själv om ni är med på någon bild/vill ha någon som ni är med på.
 
 
 
 
 
 

Dagen - Knäcke Cupen

Publicerad 2013-11-10 20:18:00 i Allmänt,

Hej!
 
Idag var det Knäcke Cupen och det gick sådär ganska bra! Jooooodå....det gick väldigt bra, man kan säga att det gick sådär eftersom Ville vägrade ut sig totalt på en oxer i hoppningen tre ggr i rad så jag blev utesluten. Men jag är nöjd ändå jag! Dressyren gick väldigt bra, då jag kom på första plats i min åldesgrupp på Knäcke Cupen!!!!! Jag blev utesluten på hoppningen men jag vann i min åldersgrupp i Knäcke Cupen..
 
Här kmr bilder från idag!!
 
Mamma hann knäppa några bilder på när jag hoppade oxå innan Ville vägrade och jag blev utesluten.
 
 
 
Blandade bilder från ärevarvet, när jag hoppade, dressyren, foton på mig & Ville.
 
Jag fick oxå en blå-gul rosett, en väst och ett brödpaket från Leksands Knäcke.
 
 
 

Efter
 
 
 
dressyren

Jag och Ville
Hoppar
Dressyr
 
 
 
 

 
 

Idag - Tränat inför Knäcke Cupen!!

Publicerad 2013-11-09 21:39:00 i Allmänt,

Hej!!!!
 
Idag har jag tränat inför Knäcke Cupen som är imorgon, kan dressyr pogramet utantill men man får ju inte bli hur förvånad som helst om jag skulle rida fel för det kan alla fastän dom redan kan pogramet utantill. Är taggad inför imorgon, men inte så jätte taggad men lite iaf. Känner bara envishet inom mig nu vet riktigt inte vrf, jag orkar inte tänka på ngt sådant:
 
"Du måste göra sååå bra, alltså detta kan jag det är ju suuuuuuuper lätt.."
 
Nej tvrr så tänker jag inte. Jag tänker bara här och nu & tänker aldrig på vad det som har varit bara vad som kmr att hända, om det inte går bra imorgon så har jag fler chanser och hopp!
 
För att kunna vinna något så måste man testa, men det betyder inte alltid att det alltid går bra.
 
 
Jag är taggad men ändå inte...
 
Svår kombination! ;)
 
Tänkte oxå bjuda på en super gammal header som Josefine gjorde till mig för typ 2-3 år sedan!!
 
 
Jossan är alltid lika bra på headers! :D
 
 
 

Idag - Rida på åkern

Publicerad 2013-11-07 19:12:41 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag red jag ute på åkern med Matilda och Molly, kan då säga att det gick skapligt bra för mig och jag hade Ville. Molly hade Snövit och Matilda Gullan, gick bra för dom med tror jag.. (?)
 
Här kmr en liten planering (alltså vad jag har gjort under veckan som har varit..) Så får ni lite mer försyn vad jag har gjort i veckan! :) (Bara Mån, Tis, Ons & Tors som visas.)
 
Måndag: Hoppade med Snövit, (Vilodag för Ville.)
 
Tisdag: Hoppade med Ville
 
Onsdag: Uteritt och jag hade Ville
 
Torsdag: Idag red jag på åkern med Matilda & Molly, jag hade Ville.
 
Framtidsplaneringar:
 
Fredag: Vilodag för Ville (kan dock ej rida då, andra planeringar har man..)
 
Lördag: Gå till ridklubben & rida dressyr pogramet, inför KnäckeCupen! Jag ska ha Ville.
 
Söndag: KnäckeCupen!! Då ska jag hoppa en L:D bana i hoppningen & LC:1 dressyr bana.
 
 
 
 

Dagen - Uteritt & Gårdagen - Hoppning

Publicerad 2013-11-06 21:11:00 i Allmänt,

Hej!!
 
Idag red jag ut med mamma, jag hade Ville och mamma Smacken. Det gick väl ganska bra, det blir ju mörkt ute så fort nu men vi var snabba ut, kl var runt fyra när vi red ut.
 
Igår hoppade jag med Ville, egentligen så skulle det vara dressyr men sen så blev det planerat "hoppning" ist. Det gick väl "sådär" nja Ville vägra några grr men det var ju en rätt så svår och snäv bana med, det var "typ" som sicksack hinderna låg.
 
Kommer en bild från i Söndags när det var "Tävlingsgruppen" & jag hade Ville.
 
 
Har inte såå mkt mer att berätta, imorgon blir det "troligtvis" rida med Molly.
 
 
Godnight and sweet dreams! ;)
 

Dagen hoppning - gårdagen hoppning

Publicerad 2013-11-04 22:03:13 i Allmänt,

Hej!
Idag hoppade jag Snövit på lektion, eftersom Ville kan inte hoppa 2 dagar i rad (jag hoppade igår..) Så jag hoppade Snövit, kan säga att det gick rätt så skapligt bra faktiskt! Hon vägrade väl på nåt hinder några enstaka ggr, men hon hoppade iaf mer en hon vägrade. Har då inga bilder att bjuda på från idag eftersom mamma bara filmade & filmer kan dock inte läggas in på blogg.se :(, alltså vrf kan man inte lägga in filmer...?
 
Gårdagen hoppade jag med Ville på tävlingsgruppen, det gick då bra vi hoppade en bana. Inga bilder där heller! :(
 
 
 
 
 
 
 
 

Träns val & dagen

Publicerad 2013-11-03 00:06:00 i Allmänt,

Hej!
 
Såg ett träns (från Dyón - Working Collection) nu som ungefär kostar (beror ju på olika ställen) 1.099:- det var såå himla snyggt och fint, nu blir det verkligen svårt att välja!  Så nu sitter jag och gämför priser på hemsidor, som har detta träns....kan man motstå detta fina träns? Ok, det är väldigt dyrt..... Men om jag säljer lite grejer nu så kan ju mamma/pappa betala halva priset och jag andra halvan, eftersom jag ska få ett träns i julklapp. Så snyggt och effektivt för det har en hake på käkrämmen, de går ju snabbare och enklare att tränsa då. 
Träns från Dyón - Working Collection
____________________________________________________________________

                            Aachenträns Ardmore Claridge House®

 Eller detta fast BRUNT!
 
 
Sen har jag oxå kollat på ett annat träns som har lack på nosgrimman, det är oxå så snyggt.
Priset har jag inte lika mkt koll på. Men det finns olika varianter av träns med lack på nosgrimman. Men priset ligger väl ungefär runt 500:-
 
 
Det är självklart ett brunt träns jag är ute efter !! Eftersom min sadel är brun och det måste ju liksom matcha ihop.
 
Idag har jag ridit privat lektion med Jossan, det var Emma som var ridläraren. Det gick super bra ännu en gång. Ikväll har man tränat på dressyr pogramet nu kan jag det nästan som ett rinnande vatten eftersom jag ska vara med på "knäckecupen" nästa helg! Då jag ska rida LC:1 i dressyr och LD i hoppningen! Då jag kmr hoppa en bana på 80 cm, känner att det är lagom för mig. Eftersom "om" jag skulle villa hoppa lägre så kan jag ju dock inte det (men inte för jag sagt att jag vill det..) För jag har en D ponny och 80 cm är det lägsta man får hoppa. En en gång, jag gör så gott jag kan mer kan jag inte göra. Jag ska försöka hoppa hela banan och inte vägra, men jag får inte heller ha för mkt förväntningar att det ska gå bra eftersom Ville har varit så bra nu på sistonde i hoppningen. Nej, allt kan hända inom hästsport och jag försöker iaf och det är jag så nöjd med!
 
Godnatt!
 
 

Ikväll!

Publicerad 2013-11-01 22:24:00 i Allmänt,

Ikväll var red jag och mamma ut, (jag Ville & hon Smacken) det var väldigt mörkt i skogen!!
 
Helt svart, liten Halloween ritt i mörkret, nu är det ju haloween också.. Men när man rider ute i skogen när det är super svart, så kan man ju bara prata lite högt och så. Eftersom det är många som är rädda att rida ut i skogen på kvällen, dom tänker på att det ska komma djur i skogen... Ok, det finns många djur i skogen men dom är rädda för oss och springer iväg föra vi har sätt dom alls.
 
Igår gick jag, Olivia, Angela & Molly ut på Bus eller Godis fick lite godis iaf, men det blev ganska misslyckat eftersom det var många som gick hem så tidigt!
 
Kort inlägg, jaag vet!
♥♥

 
 

Ridkläder till salu

Publicerad 2013-11-01 13:56:00 i Säljes,

Nu säljer jag en vinterridjacka och två ridbyxor. OBS!!!! Allt är begagnat!
Information kmr nedanför om grejerna.
 
Vinterridjackan:
Strl: 140
Pris: 70:-
Färg: Mörkblå
Märke: Mountain Horse
Övrigt: Den har reflexer på armarna och på ryggen.
 
 
 
 
 
Röda ridbyxorna:
Strl: 150
Pris: 95:-
Färg: Röd
Märke: CRW
Övrigt: Dom har ingen dragkedja på fickorna, dom är tygskodda.
 
 
 
 
 
Svarta ridbyxorna:
Pris: 120:-
Strl: 140
Färg: Svart
Märke: CRW
Övrigt: Dom är helskodda i skinn, dragkedja på fickorna.
 
Är ni intresserad av ngt? Så kan ni göra ngt av dom här förslagen:
  • Skriv en kommentar på detta inlägg.
  • Skicka ett medelande till mig på Facebook, (Lovisa Öberg Isaksson)
  • Skicka ett medelande till min mail, (lovisaoberg@yahoo.se)
  • Ring/skicka sms till: 0738013249 (mitt mobil nr....)

 

 

 

Jag kmr sälja lite urväxta ridtröjor sedan också så håll koll!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varit i Gävle

Publicerad 2013-11-01 13:22:00 i Allmänt,

Hej! Igår och iförrgår var jag i Gävle, där jag handlade lite saker på Hööks och lite andra ställen. T.ex har jag köpt ett par nya super fina benskydd till Ville, dom kostade 499:- men det var helt kart värt det! Min mormor ville också köpa en ny reflexväst till mig och en ny ridtröja, som jag behövde! :) Ska snart rida också, men ska först äta!
 
Bilder*
Har dock inte ngn bild på ridtröjan men den är iaf svart.
 
 
 
Benskydden
 
 
 
 
 
 

Västen, den har dragkedja!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska sälja lite urvuxna ridkläder sen också och lägga in här på bloggen, ska lägga in dom på andra ställen med.
 
Kmr snart ett inlägg!
 
 
 

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela