Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Tävling (men ni får inget pris bara ett grattis från bloggen)

Publicerad 2012-10-31 23:39:31 i Allmänt,

Här kommer några frågor på olika hästar. "Hur mycket vet du om våra hästar"? Sedan skriver ni svar till mig på facebook. Ett medelande....  Den som får mest lika och bra får ett grattis från bloggen + på facebook.  
 
1. Vad brukar Snövit göra när man sadlar henne?
 
2. Gillar ville att bli flätad?
 
3. Är snövit jätte lätt att rida på?
 
4. Vilken häst är lägst i rang av våra hästar?
 
5. Vilken häst är lättast att rida av våra hästar?
 
 
 
Hoppas att du är med i Tävlingen. Men om du inte har facebook så prata med mig eller nåt. Hejdå...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laddaren till kameran är borta :(

Publicerad 2012-10-31 23:09:31 i Allmänt,

Laddaren till min kamera är borta :( så det kommer nog inte bilder på länge tills jag hittar den !! Men det tar nog lååååång tiiiiiiid :(. Jaja... Så nu kommer bara skriv-inlägg.

Gävle..)

Publicerad 2012-10-31 22:42:42 i Allmänt,

hej, idag har jag varit i gävle :) :P ganska kul men ändå tråkigt :) . Men där bodde vi på ett hotell i gävle sedan igår, vi var oxå där å shoppade :P :). Men fick nåt iaf :). Men aja.......  Shoppade lite kläder /godis :D.
Happy Haloween :) . Det är ju snart det eller har det redan varit?:'/ Eeh, vet inte jag ee.:) Haha.... Men skönt med lov iaf. Hejdå....

heej

Publicerad 2012-10-26 14:38:51 i Allmänt,

Tjena alla. idag så äre friday + höst lov !!:) Kan de bli bättre?
-Neeeej!!!! såklart inte ;)
idag ska man bara flaabaa alltså bara ha de bra :) jag kommer att lägga in lite bilder på kycklingarna sen :) dom har flyttat in i stallborden (hästborden eller vad de heter) nåt. Sååå idag har jag inte gjort så mkt alls varit i skolan baaara .mm bloggar mera strax hejsvejs.

´förlåt...

Publicerad 2012-10-24 15:41:36 i Allmänt,

söta ville
Hej och förlåt att jag inte har bloggat så mkt :(. P.G.A har inte haft tid eller ork.. Får ta de som de är jag bloggar så mkt jag orkar tror de inte blir varje dag men nån gång :-) (de är ju ganska jobbit att blogga oxå) :p :p :p haha:p
här kommer lite konstiga bilder på hästarna :p haha :P :) :P .  ni kanske märker att jag är på dåligt humör idag :( de märks) men är så trött varje dag :( efter skolan. Men på helgerna är jag piggare :) . jag tycker den sista bilden är så söt med snövits mun ! :) haha :P Snövit är en liten gullegris :p
Jag tycker väl om den designen jag har nu men börjar tröttna verkligen på den :/ den är jag så van vid nu :/ så nån som kan göra en ny design till mig? Svara då på facebook skicka ett medelande till mig på facebook eller min email: lovisaoberg@yahoo.se men helst så skicka ett medelande på facebook!! :) Sen väljer jag väl vilka bilder som ska vara med på min design:). Skulle vara jätte snällt om ni kunde göra de åt mig nån. (för kan inte göra själv som är så hopplöst) och ingen vill lära mig heller :( . För när jag frågar nån hur gör man en blogg-design så svarar några bara:- Men..... eller nått. tycker de är inte kul. men hoppas att jag kan lära mig senare nån gång. men om nån kan göra en design åt mig så maila mig ! Hejdå!!

good day :)

Publicerad 2012-10-18 14:45:06 i Allmänt,

hej,:) idag är de torsdag en dag kvar till friday !! ♥ (jag gillar fredagar) fast dom brukar vara otursdagar för mig :/ . mén nu har jag nyss kommit hem från skolan, sen tänkte jag blogga lite så de är gjort !! :) mm tråkiga inlägg just nu jag vet. men blir roligare när man slipper skolan till hösten:) (höst lovet) om ni inte kunde ana de !!? :) yes då blir de mera tid att blogga.. mm, ja idag på skolan har vi haft idrott (jobbigt,bläää) . sen nu sitter jag vid datorn. ska nog blogga mer snart. så jag kan ladda in bilderna från igår (när vi var och red ut patricia och jag) kul att lägga in :-). igår när vi red ut så pratade vi nästan hela tiden om andar :'O gud var rädd man blev :/ .. asså vi pratade om vad som hade hänt oss som var läskigt :/ :D . haha .... sen så var snövit hur lugn som helst som vanligt!! de var ville oxå tror jag :-) han var lugn å .:) yes box bloggar mer  sen . så jag kan lägga in nå bilder från igår !! :) yes hejdå!!

söta bilder på gumman då ♥

Publicerad 2012-10-17 15:28:17 i Allmänt,

haha här är min favorit av kattungarna !! hon verkar gilla mig oxå !!<3 fast jag gillar alla lika mkt.
¨här är några söta bilder på min gräddnos (hon kallas för gräddnos :P :P) haah :P . hon är så gullig <3
♥ knäppte bara på henne så de är bara bilder på henne !!
är faktiskt ganska bra skärpa på min kamera ändå ;-) tkr jag !! blir faktiskt bra bilder :-D . snart ska jag ut och rida med patricia. mm, hon tar väl ville och jag tar snövit !! :)  ville han stavas med "V" inte med "W" jag tkr de är enklare att skriva !! Dessutom är de väl jag som bestämmer vad han ska stavas med !! :)? jopp, ja.
Ps: jag knäppte bilderna nu.
Vi ska inte ha kvar nån kattunge i den här kullen sen. vi har redan jätte många . så ja, jag kommer sakna henne jätte mkt lilla gräddnos!! men om jag vet att hon får de bra så gåre bra :-) . de är lika när jag ska sälja kycklingar nästa sommar då "MÅSTE" dom komma till ett riktigt bra hem och inte bara till att dom dödar dom!!!??????? jag blir skit arg när jag tänker på dom som dödar dina höns/tuppar fast dom inte ens är sjuka??! sen byter dom bara ut hönsen när dom inte lägger ägg längre!!??? jag vill att man ska tänka på alla djur och inte bara byta dem hela tiden. jag tycker om man fan har skaffat ett djur ska man fan ta hand om de oxå, inte bara döda det. jag tycker att höns är lika mkt värda som alla andra djur ♥ . så ni förstår mig, jag vill att alla djur ska ha de bra och ett långt liv!!! ♥ de var allt för mig. hejdå!!
 

pysen haha!!

Publicerad 2012-10-16 21:43:30 i Allmänt,

dehär bilderna knäpptes antingen så var de i måndags elr i söndags. haha bilder på pysen då!
Haha söt han är då ♥ !! ☺☺☺☺☺☺☺

hej,

Publicerad 2012-10-16 21:35:17 i Allmänt,

De blev ett sent inlägg... Men aja.. Hej iaf, idag har ´jag nästan hela dan varit i färila.. sen nu ska jag gå och lägga mig. ska upp typ 7:25 drygt kankse .. De är så mkt med skolan och så hinner inte blogga så mkt.. men till höst lovet blire väl roligare inlägg.. :D som typ sommar lovs inläggen !! de var ju mkt roligare (tkr jag iaf) ni kankse inte tkr de men de gör iaf jag.nu imorgon ska jag rida med patricia i skogen. mm, hejdå!!  

hej!

Publicerad 2012-10-15 16:33:24 i Allmänt,

hej, jag har tänkt på en sak.. på många bloggar (inte alla) men många skriver dom "dagens outfit" men vadå?? asså de spelar väl ingen stor roll vad man har på sig och hästen har på sig. huvudsaken de är bra saker man och hästen har på sig. så de är skönt för hästen och passar bra. vrf behöver man skriva idag hade jag den och den outfiten !!? Blablabla... sådar..! Vadå?? jag fattar inte meningen men okej... idag snart menar jag ska jag till ridklubben och rida . tror de blir ville fast båda kommer dit.. De blir bommar på rid-lektionen.... Sen vet jag inte mera !! Mmhm.... Nu ska jag ner och äta hejdå!!!!!!! 

Tjeeena :')

Publicerad 2012-10-12 16:59:49 i Allmänt,

heej, idag äre friday igen då :'). Jepp jag har varit i skolan mm..mm.. Jaeepp. Sen är jag hemma i ljusdal nurå :DD !
Hejdåå!

prickan är i himlen !:'(

Publicerad 2012-10-11 15:26:38 i Allmänt,

prickan är nu i himlen :'( !!!!!!!!! Jag saknar dig så jäkla mkt.!!! Hon fick äggkläcknings fel :'( !!!
 
Jag saknar dig prickan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥ Men nu är i himlen :'( :'( :( :( ! Jag kommer aldrig glömma dig ♥ . men nu är du i himlen med din käraste helmer ♥! Ni får ha de så bra där !! Prickan du har haft en toppen sommar!! DU VAR DEN TAMASTE HÖNAN JAG HAR TRÄFFAT!!!♥ Jag älskar dig och saknar dig!!! :( Hälsa helmer att jag älskar och saknar honom med!!!!!!!!!!!! Jag älskar er båda ♥! Ni har haft dee ett toppenliv!! För många byter ut sina höns när dom inte värper längre ...:( Men prickan du har haft dee ett jääkla bra liv !!!!!!!♥ Jag kommer aldrig glömma dig ♥! Min gulletjej!! ♥ Du 'är BÄST"!!!!!
I MISS YOU AND I LOVE YOU!!!! Jag älskar dig föralltid!<3 MIn PRICKAN!!!<3 Din du kommer få vara med lilltuppen (Helmer) i himlen och ha de bra sköt om den igäl frysna kycklingen som frös igäl :(...!
JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA DIG!! ♥
JAG ÄLSKAR DIG PRICKAN GUMMAN!!!!! ♥ Forever.......!

heej !

Publicerad 2012-10-11 14:52:09 i Allmänt,

hej, idag har jag varit i skolan och vi hade idrott.. Mmhmh, sen idag ska jag göra läxor,läxor,läxor. så vi får se om jag  hinner rida . sen nu sitter jag vid pappas data på verkstaden . Mhm... Ska snart gå in .... jepp... kommer kanske nån bild mer idag (om jag hinner blogga) . (för här på pappas dator har jag inga bilder som jag vill lägga in ) :'P haha, bara hans bilder dååå... Mm, ska gå nu !! hejdåå.. Men omjag hinner så bloggar jag meer.

.............

Publicerad 2012-10-10 15:16:04 i Allmänt,

hej, vi har bakat äppelmuffins nu xD. Gott.......... nu ska jag göra läxan... kommer lite bilder sen kanske från friluftdagen.- hejdå........

Heej,:D

Publicerad 2012-10-09 21:23:14 i Allmänt,

tjena, idag har jag varit i skolan... Imorgon ska vi ha friluftsdag... :/ Inte så kul.. (Jobbigt att gå) Men aja.. Sen idag har jag gått med gullan över bommar och små hinder! hon är inte alls lika halt längre. Hon är helt botad i sin hopprädsla oxå!! Tack vare Amanda och patricia har tränat henne. Idag har vi oxå tagit hem kycklingarna ;-). Sen har jag inte gjort så mkt mer, jag får se om vi hinner baka äppel-muffins imorgon !! :-D Hoppas de :-) . Ska försöka knäppa lite bilder på allt nån dag så jag kan lägga in bilderna på bloggen. Så man får färska bilder till bloggen !! ;D De skulle vara väldigt bra. NU ska jag nog gå och lägga mig. Går upp kl: 8 imorgon då ;-) får lite sovmorgon för att vi ska sa samlas kl 8:45 på älvvallen.. Så ja hejdå!

Så sant så <3

Publicerad 2012-10-08 14:51:55 i Allmänt,

I hybo fanns jag inte i nåns hjärta knappt, jag hade knappt nå vänner där :( . Men på stenhamre där blev de som att komma upp till himlen, där man fick ett helt nytt liv.<3 Jag har de mkt bättre nu! <3 Jag passade inte på Hybo. De var nåt konstigt där som jag hatade! Många på hybo sa att på stenhamre där äre bara mobbing och skit. Men de var de ju inte alls?! Hur kan de veta de i huvudtaget!???? De var mer mobbing på hybo om man säger så!
Jag har förändrats i huvudtaget!!<3
Jag har tänkt på de här länge, men nu kommer de fram jag vill bara skrika ur de !
Tack för mig, hejdå!

heej !

Publicerad 2012-10-07 16:19:42 i Allmänt,

hej, idag är de söndaag (tråkigt) ;'(..... Idag ska vi flytta till ljusdal... packa lite, mmm...
:( :/' :))) hejd¨å
 

FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2012-10-05 15:00:52 i Allmänt,

FREDAAG ! Äntligen ;-) . hej, ;) idag är de freeedag :D. nu är jag i ljusdal. jag ska snart åka till färila. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göö ;). men de är iaf fredag :D ♥. <3 yes. Man kan ha fridays mys :D ...  Här är en friday picture :D.
 Yes freedag!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hejdåå!<3

Tjena tjena!;)

Publicerad 2012-10-04 14:56:45 i Allmänt,

hej ;-) idag har jag varit i skolan. Antagligen så kommer patricia, josefine, nån mer kommer å rider idag. Jag får följa med på en tur jag å då :). Eller så rider bara dom inne på ridbanan. Men bara så ni vet kommer jag inte blogga nå mer på   http://hnsrbst.blogg.se/ längre. de blir för jobbigt att ha 3 bloggar :O. Så aja hejdå ..........
 

Hejeejjejejejhej :D

Publicerad 2012-10-02 16:00:16 i Allmänt,

hejjjjjj, har inte blogga på några dagar p.g.a har inte orkat och har inte haft nå tid. ;/ Här kommer nåra bilder
på majsan, tussan och kattungarna
 
på majsan, tussan och kattungarna.

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela