Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Bilder - Hästarna

Publicerad 2013-12-25 16:17:00 i Allmänt,

Hej!
 
Jag knäppte lite bilder på hästarna med min nya kamera och självklart kommer dom.
 
Ville fick stå idag oxå, för mamma och pappa måste åka till Färila och hämta hö och jag får inte rida själv, dessutom kan det vara ganska bra för Ville och vila idag med, för han är nästan bra nu, men imorgon är han helt bra så då blir det att åka till lrk och rida i ridhuset. Antagligen följer Molly med mig och rider Snövit där.
Längtar inte tills morgon för då kommer Ville vara skit pigg, när jag ska rida. Eftersom han har stått i ett par dagar, men nån gång måste man börja rida igen oxå efter en häst har sträckt sig. Då kan den vara jäkligt pigg, här kommer iaf bilderna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela