Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

God Jul!

Publicerad 2013-12-23 12:25:00 i Allmänt,

Hej, jag får förlåta att jag inte har blogga på 5 dagar. Men i Lördags så red jag och Molly på en åker, här utanför oss. Hästarna var riktigt taggade och ja galna. Jag hade Ville och Molly Snövit, först var Ville alldeles spänd och han sparkade och var väldigt taggad osv. (Crazy horse) Sedan efter ett tag så red jag verkligen ur han och han blev skit fin. Ja, sedan dagen efter ville han inte stöda på höger bakben, han har antagligen sträckt det när jag red honom eller i hagen, för det är hur skita halt i hagarna. Så han har fått vila en dag nu (igår) sedan idag ska han få vila, såklart imorgon med för det är ju julafton då.
 
Jag har helt glömt bort att berätta om Julshowen som vi hade förra helgen på LRK's julshow. Jag var med där och jag var med på kadriljen med Ville, vi hade turkost tema.
 
Jag har oxå fått nya ridbyxor (svarta) i förskottsjulklappspresent! Tack pappa! ;)
Ååå, vad jag längtar till Julafton!
 
Bara en dag kvar!
 
 Där hade vi iaf gott om snö nu har vi bara hal is och regn, fy..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela