Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Snö, nu?

Publicerad 2014-01-09 17:01:26 i Allmänt,

Hej!
 
Blev lite förfånad när det snöade idag, vrf inte på lovet liksom? Första dagen i skolan, och snööööööar.. Vrf gjorde inte det på lovet istället? För nu vill jag ha vår snart igen, snö skulle det kommit vid jul ju.
 
Knäppte lite bilder ute idag, några blev jag ganska nöjda med.
 
Sedan vill jag få eran åskikt om detta med, ska jag skriva mitt blogg namn på natur/djur bilderna jag knäpper? Eller ska jag inte ha texten med, det tar ju väldigt mycket tid oxå att sitta och skriva en logga på varje liten bild. Men för kul skull. Bara för denna gång (vi får se om jag orkar göra nån annan gång med..)
 
Så nu bestämmer jag med för att skriva min bloggadress/logga på dom här bilderna, som sagt skriv en kommentar och skriv gärna eran åsikt om detta! :)
 
Det var en perkfekt väder idag, att fotografera!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela