Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Varit så himla lat xP

Publicerad 2014-03-19 21:38:34 i Allmänt,

Förlåt att jag varit lite lat pga tidbrist, lathet haha aa osv.. Idag fyller jag år och har spenderat den mesta tiden på att kolla på presenter,  äta tööörta och kaaaka xD Jag har fått nya ridstövlar, ridkavaj, kläder, vita nya ridbyxor och lite små saker.. Jag ska beställa shcabrak och huva till Ville för jag ska skicka efter en liten förenad födelsedag present. Plus Love Spell body lotion (Vs) Love Spell body mist.. Aaja, men kan inte blogga så mkt mer imorgon ska jag till delsbo och hoppa på Ville, jajemensan.. I helgen ska jag på Uffe hoppträning Lör-Sön så ja taggar med Ville..
 
Har nästan glömt bort att jag hade en blogg xD Men fy mig haha. Hoppas inte bara det blir en lång tid jag inte bloggar nå, nejdå hoppas inte det! Kommer bilder på mina födelsedag saker nån dag, hehe!
 
Hinner inte blogga mer nu hejdå! Snarare orkar inte haha :P
 
My beutiful horses ♥
Wimbledon ♥
Snow-White ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela