Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Sjuk

Publicerad 2014-09-18 18:34:11 i Allmänt,

Har varit sjuk ända sen Måndag så idag blev jag frisk eller friskare aa men får inte rida idag heller för att jag får inte bli sjuk igen i helgen eftersom då ska jag hoppa träna för Uffe :)) 

Ja jag vet inte hur mkt bomb Wille blir imorgon när jag ska rida honom 

En bild från förra söndagen :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-09-30 20:46:32

Hej Lovisa, blogga mer, du har inte bloggat nåt på 21 dagar.. Du kommer tappa läsare om du håller på såhär, jag bara tipsar, och blogga om något mer intressant än bara din dag tillexempel;) skriv lite längre inlägg och gör dom intressanta så att du lockar folk att läsa din blogg #nohate
Hoppas du förstår vad jag menar;)

Svar: Aa vet ska börja skärpa mig nu:)
Lovisa

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-09-30 20:47:27

Oj skrev fel på datumet

Svar: Lite fegt att skriva anonym! Kan ju lika gärna säga vem du är ;)
Lovisa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela