Lovisa Öberg Isaksson

lovisaobergisaksson.blogg.se

Vara en bra förebild

Publicerad 2015-10-10 14:11:19 i Allmänt,

"Vara en bra förebild"
 
Det är viktigt att vara en bra förebild för dom lite yngre, t.ex när jag var liten så var det många snälla förebilder. Sedan fanns det ju såklart dåliga också.
Kan dock inte påstå att jag själv alltid är upp till förväntan heller, jag är inte en helt prefekt förebild jag heller. Men jag tänkte på det här.
När man var lite yngre så hade väl alla någon man såg extra upp till. 
 
Så man skulle försöka vara en lite mer förebild och inte alltid så kaxig, som många är.
Försök vara snäll mot dom lite yngre, behandla dom som du själv skulle vilja bli behandlad när du var lika gammal som dom. 
Dom är också människor.
 
Du behöver inte älska dom men du kan vara snäll mot dom.
Försöka visa respekt. 
 
Alla har varit liten så ni vet hur det känns,
försök att vara en bra förebild.
En bra förebild gäller också till viss del om man skulle rida bra, men till den mesta delen är en bra förebild, snäll, ödmjuk, respektera dom lite yngre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lovisa

Hej! Jag är en tjej på 14 vårar & heter Lovisa som driver denna blogg. Jag har två egna hästar som heter Wimbledon "Wille" och Snövit. Jag håller på att tävla förfullt med Wille i både dressyr och hoppning. Wille har också varit med om en hoppolycka så här på bloggen får ni läsa om min och Willes utveckling i hoppningen och påväg mot våran framgång. Snövit är en lite envisare ponny med humör, då ingen lättriden ponny precis. Men när man väl har henne där hon ska vara så går hon som en dröm. Ska också börja tävla henne snart! Utöver hästarna har jag andra djur i min familj, t.ex som höns, katter, en hund. Hoppas ni kommer följa min blogg!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela